Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociații Euromaterna, întruniți în Adunare Generală! S-au luat decizii importante

ro

21 Sep, 2023 17:00 1294 Marime text
 
 
 
  • Euromaterna SA se ocupă de activități de asistență spitaliceasca, are sediul pe strada Ștefaniță Vodă, nr. 32, din Constanța, județ Constanța, și este controlată de asociații Rușa Ion-Marius, cu 50 %, Raica Dan Mugurel, cu 35 %, și de Danteș Florian, cu 15 %.
  • Ca administratori apar Danteș Florian, Raica Dan Mugurel și Rușa Ion-Marius.
 
 
Dan-Mugurel Raica, Florian Danteș și Ion Marius Rușa, asociați ai SC Euromaterna SA, cu sediul social pe strada Ștefaniță Vodă, nr. 32, Constanța, s-au întrunit în Adunarea Generală a Acţionarilor, cu privire la negocierile cu UniCredit Bank SA, pentru contractarea de către societate a unui credit în suma de 5.000.000 de lei.
 
În cadrul Adunării Generale a Acţionarilor, asociații SC Euromaterna SA au aprobat în mod legal şi statutar, în unanimitate următoarele:
 

1. contractarea de la bancă pe o perioadă de trei ani şi garantarea acestui credit, plus dobânzi, comisioane, penalităţi, precum şi orice alte sume datorate băncii în baza contractului de credit, prin constituirea a următoarelor garanţii în favoarea băncii cât şi în favoarea statului român, prin M.F. în calitate de co-creditori, proporţional cu riscul asumat de fiecare dintre părţi şi sunt valabile până la stingerea creanţelor datorate de societate, în limita creditului garantat, asupra bunurilor descrise mai jos, după cum urmează: (i) ipoteca mobiliară asupra:
 
a. fidejusiune emisă de domnul Ruşa Ion-Marius, în forma şi cu conţinutul agreate de către Bancă, b. ipoteca legală asupra soldurilor creditoare ale tuturor conturilor şi subconturilor, deschise sau care vor fi deschise de către societate în evidenţele băncii; (ii) garanţie de stat - angajament expres, necondiţionat şi irevocabil asumat de F.N.G.C.I.M.M., în numele şi în contul statului, materializat într-un contract de garantare, care acoperă pierderea suportată de instituţia de credit, ca urmare a producerii riscului de credit, în condiţiile împărţirii proporţionale a riscului între stat şi instituţiile de credit. Dobânzile, comisioanele şi orice alte costuri generate de participarea la program nu sunt incluse în valoarea garanţiei de stat; garanţia de stat acoperă un procent de 90% din valoarea creditului.
 
2.împuternicirea acţionarului Ruşa Ion-Marius, pentru ca, în numele şi pentru Societate:
a) să o reprezinte cu depline puteri în faţa Băncii, F.N.G.C.I.M.M., Notarului Public, autorităţilor publice, oricăror terţi; b) să negocieze şi să accepte clauzele contractuale; c) să semneze contractele de credit şi de garanţii, şi cele aferente acestuia, inclusiv cele de garanţie financiară, orice alte acte adiţionale la acestea, precum şi orice alte documentele necesare în legătură cu aceste contracte; d) să semneze întreaga documentaţie aferentă Programul IMM INVEST PLUS; e) să îndeplinească orice altă activitate legală pe care o va considera necesară scopului mai sus menţionat.
 
3.Mandatul de mai sus este acordat inclusiv pentru orice modificări ulterioare ale contractelor bancare anterior menţionate, incluzând şi nelimitându-se la scopul, tipul, utilizarea, prelungirea creditului şi obiectul garanţiilor;
 


4.În situaţia în care persoana împuternicită, se va afla în imposibilitate de a duce la îndeplinire prezentul mandat, acţionarul, Ruşa Ion-Marius, este împuternicit să desemneze o altă persoană pentru aducerea la îndeplinire a acestui mandat.

 
Prezenta decizie a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4144 din data de 19 septembrie 2023.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 21 septembrie 2023, SC Euromaterna SA, se ocupă de activități de asistență spitaliceasca, are sediul pe strada Ștefaniță Vodă, nr. 32, din Constanța, județ Constanța, și este controlată de asociații Rușa Ion-Marius, cu 50 %, Raica Dan Mugurel, cu 35 %, și de Danteș Florian, cu 15 %.
 
Ca administratori apar Danteș Florian, Raica Dan Mugurel și Rușa Ion-Marius.
 
Danteș Florian mai apare în Euromaterna Group Investment SRL, Embrio-Clinic SRL, Euromaterna Imobiliare SRL, Pneumo Center Dantes SRL și în Pneumo Clinic Dantes SRL.
 
Raica Dan Mugurel apare în Asclepios SRL, Euromaterna Group Investment SRL, Euromaterna Imobiliare SRL și în Tar-Decirom SRL.
 
În trecut a figurat în Andorra International SRL și în Confident SRL, radiate.
 
Rușa Ion-Marius apare în Euromaterna Group Investment SRL, Rig Agemed SRL și în Euromaterna Imobiliare SRL.
 
Pentru anul 2022, cu aproximativ 130 de salariați, Euromaterna SA, cifra de afaceri netă a fost de 43.617.309 de lei și un profit net de 4.423.238 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Decizii importante luate de acţionarii Euromaterna SA. Împrumut pentru investiții în aparatură medicală de ultimă generație
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii