Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DRDP Constanţa, reclamată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. La mijloc - o licitaţie privind varianta ocolitoare a oraşului Babadag

ro

09 May, 2018 00:00 2590 Marime text
Asocierea SC Akragas Construcţii SRL - Pagano Francesco SRLS a formulat o contestaţie la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor împotriva rezultatului procedurii de atribuire emis de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa (DRDP) Constanţa. Motivul este atribuirea contractului de achiziţie publică având ca obiect: „Refacere sistem rutier DN 22H km 0+000-km 1+590, Varianta Ocolitoare Oraş Babadag, judeţul Tulcea“.
 
Contestaţia nr. 128/19.03.2018 a fost înregistrată la CNSC sub nr. 11256/20.03.2018. Asocierea SC Akragas Construcţii SRL - Pagano Francesco SRLS a solicitat, în principal, anularea deciziei autorităţii contractante de a-i declara oferta neconformă şi de respingere a acesteia, decizie comunicată prin Adresa nr. 11870/ 06.03.2018, obligarea autorităţii contractante la luarea măsurilor de remediere solicitate prin notificarea prealabilă, respectiv reluarea fazei de evaluare a ofertelor prin luarea în considerare a aspectelor menţionate şi, în subsidiar, dispunerea oricărei măsuri considerate a fi necesară pentru remedierea viciului formal care afectează oferta, în temeiul art. 26, alin. (2), lit. c) din Legea nr. 101/2016.
 

Ce a decis CNSC

 
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a admis contestaţia depusă de Asocierea SC Akragas Constructii SRL - Pagano Francesco SRLS, reprezentată prin liderul de asociere SC Akragas Construcţii SRL, în contradictoriu cu CNAIR SA - DRDP Constanţa, a anulat raportul procedurii şi actele subsecvente şi a obligat autoritatea contractantă la reevaluarea ofertelor potrivit celor reţinute în motivare, a prevederilor legale şi a documentaţiei de atribuire, în termen de zece zile de la comunicare.
 

SC Akragas Construcţii SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în 2017, societatea Akragas Construcţii SRL are sediul social în Bucureşti. Firma are un capital social compus din 200 de lei, 20 de părţi sociale. Firma Akragas Construcţii SRL este controlată de Maximilian Munda, născut pe
21.07.1974, în Italia, cu 30% din capitalul social, Francesco Giambrone, născut pe 18.10.1954, în Italia, cu 35% din capitalul social, şi Gerlando Cuffaro, născut pe 1969, în Italia, cu 35% din capitalul social. Administratorul societăţii este Francesco Giambrone. Akragas Construcţii SRL se ocupă cu executarea lucrărilor de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor.
 
Printre activităţile secundare se numără: activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, activităţi de arhitectură, activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract, închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii, manipulări, depozitări, servicii de mutare, transporturi rutiere de mărfuri, comerţ cu ridicata nespecializat, comerţ cu ridicata al deşeurilor şi al resturilor, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide, construcţia de poduri şi tuneluri, lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane, lucrări de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor, lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, recuperarea materialelor reciclabile sortate, demontarea (dezasamblarea) maşinilor şi a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor, repararea articolelor fabricate din metal, fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat, fabricarea altor articole din metal, fabricarea ambalajelor uşoare din metal şi multe altele.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii