Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cumpănașu cheamă oamenii în Piața Revoluției. Alexandra Măceșanu împlinea astăzi 16 ani

ro

15 Sep, 2019 15:26 2148 Marime text
Alexandru Cumpănașu, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook îndeamnă și face apel la oameni pentru a i se alătura în Piața Revoluției, în această seară, pentru nepoata sa Alexandra Măceșanu, care astăzi, împlinea 16 ani.
 
„Ne vedem la ora 18:00 în față la MAI cu mic cu mare pentri a ne apăra dreptul la viață și pentru a-i spune Alexandrei „La mulți ani!”. Nu strică să aducem și o floare pentru că așa cum s-a descris chiar ea la 112, este o domnișoară. Astăzi împlinește 16 ani! După opt săptămâni, nimeni nu știe unde este și autoritățile sunt neputincioase sau complice. Oricine are un mesaj pentru Alexandra, pentru procurorii care anchetează sau polițiști îi așteptăm în Piața Revoluției!”

UPDATE 18:03: La această oră, în Piața Revoluției sunt prezenți aproximativ 50 de persoane, conform presei centrale. Aceștia au diferite mesaje scrise pe pancarte, ba chiar unul dintre oamenii prezenți la manifest, a adus două baloane-cifre care ilustrează vârsta fetei implicată în cazul Caracal, cifra 1, respectiv cifra 6.

Sursă foto: Facebook/ Alexandru Cumpănașu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii