Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contestaţia firmei Kokkai Comimpex SRL împotriva Primăriei Corbu, soluţionată de CNSC. Iată ce a decis Consiliul!

ro

16 Jan, 2018 00:00 3052 Marime text
Kokkai Comimpex SRL a apelat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), nemulţumită de o licitaţie organizată de Primăria Comunei Corbu având ca obiect „Servicii de pază la instituţiile situate pe raza comunei Corbu“.
 
SC Kokkai Comimpex SRL, reprezentată convenţional prin avocat Eman Melis, a depus la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor o contestaţie împotriva Adresei nr. 9029 din 17.11.2017 de comunicare a rezultatului procedurii, emisă de Primăria Comunei Corbu, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii simplificate într-o singură etapă, aplicată integral prin utilizarea mijloacelor electronice, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică având ca obiect „Servicii de pază la instituţiile situate pe raza comunei Corbu“.
 
Contestatoarea a solicitat anularea rezultatului procedurii de atribuire şi a adreselor de comunicare a rezultatului procedurii către SC Total Private Guard SRL şi SC Kokkai Comimpex SRL, anularea deciziei de desemnare drept câştigătoare a ofertei depuse de SC Total Private Guard SRL şi a tuturor actelor subsecvente acestei decizii, precum şi reevaluarea ofertelor, cu consecinţa emiterii unui nou rezultat al acesteia.
 

Ce a decis CNSC

 
CNSC a admis contestaţia formulată de SC Kokkai Comimpex SRL, în contradictoriu cu Primăria Comunei Corbu, a anulat, în parte, procesul-verbal final nr. 9030/17.11.2017, în partea ce priveşte menţiunile referitoare la oferta depusă de către SC Total Private Guard SRL, precum şi toate actele subsecvente acestuia. De asemenea, a obligat Primăria Comunei Corbu ca, în termen de cel mult 11 zile de la data primirii prezentei decizii, să reia procedura de atribuire şi să verifice propunerea financiară depusă de SC Total Private Guard SRL, sub aspectul tarifului de 12,16 lei/oră/post, propus de acest ofertant, în raport cu valoarea estimată a achiziţiei, cu luarea în considerare a celor precizate în motivare. Prezenta decizie este obligatorie pentru părţi.
 

Kokkai Comimpex SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1991, Kokkai Comimpex SRL are sediul în localitatea Techirghiol. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Apseleam Cidem, născut pe 16.08.1973, în Constanţa, este asociat unic. Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de protecţie şi gardă, este Ismail Oyama Erhan. Activităţile secundare ale societăţi sunt: lucrări de instalaţii electrice, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, activităţi de servicii privind sistemele de securizare, activităţi de investigaţii şi alte forme de învăţământ. Kokkai Comimpex SRL are un punct de lucru în municipiul Constanţa şi unul în Techirghiol. În anul 2014, firma cu 202 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 4.487.249 de lei şi un profit de 328.652 de lei. În anul 2015, firma cu 215 salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 4.750.985 de lei şi un profit de 659.631 de lei. De asemenea, în anul 2016, Kokkai Comimpex SRL a avut 224 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 4.799.431 de lei şi un profit de 212.546 de lei.
 

Total Private Guard SRL, în datele Registrului Comerţului

 
SC Total Private Guard SRL a fost înregistrată în 1994 şi are sediul în municipiul Constanţa. Firma desfăşoară activităţi de protecţie şi gardă.
Capitalul social al firmei, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale, fiecare a câte 10 lei. Administratorul firmei şi unicul asociat este Giuliano Nicolae Voicu, născut la data de 9.07.1973, în municipiul Constanţa, judeţul Constanţa. Giuliano Nicolae Voicu a candidat în 2005, din partea Partidului Iniţiativa Naţională (PIN), la Primăria Techirghiol. Nicolae Giuliano Voicu a deţinut parţi sociale în societatea Canin Escort Security SRL, împreună cu Melania Voicu şi Ionuţ Barbu.
 
Potrivit Registrului Comerţului, acesta mai este asociat la firmele Total Recycling SRL, Total Private Guard Security SRL, Total Auto Center SRL (radiată), Melania Impex SRL, Bild Com Prest SRL (întrerupere temporară de activitate). Potrivit Ministerului Finanţelor, în anul 2016, societatea SC Total Private Guard SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 3.033.414 lei şi un număr mediu de 95 de salariaţi. Firma a înregistrat anul trecut un profit de 26.353 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii