Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:30 06 06 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Unde se depun dosarele operatorilor economici interesați de comercializarea mărțișoarelor

ro

18 Jan, 2022 16:56 1391 Marime text

Serviciul Autorizare Activități Economice din cadrul Primăriei municipiului Constanța aduce la cunoștința operatorilor economici interesați că, începând cu data de 25.01.2022, la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C (incintă City Park Mall - etaj I, aripa nouă), se depun documentații pentru comercializare mărțișoare, felicitări și cadouri specifice perioadei, cu excepția ornamentelor florale.Operatorii economicii pot opta pentru maxim un amplasament/zonă și maxim trei amplasamente pe firmă, transmite un comunicat de presă din partea Primăriei Municipiului Constanța. Dosarele vor conține următoarele acte:


- cerere tip;


- certificat de înregistrare de la Oficiul Registrului Comerțului;


- actul constitutiv al societății sau actul emis pentru desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale care să conțină codul CAEN 4789 (corespondent cod CAEN 5262).


Taxele pentru ocuparea temporară a domeniului public (pentru fiecare amplasament) sunt cele prevăzute în H.C.L. nr. 463/2021 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale la nivelul municipiului Constanța în anul 2022 – Anexa nr.8, respectiv:


- 227 lei  taxa de autorizare pentru desfăşurarea de activităţi temporare;
- 1,69 lei/mp/zi pentru zona A;
- 1,14 lei/mp/zi pentru zona B.
                      Sursa foto:Primăria  Municipiului Constanța. 

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii