Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, în Topul Național al Firmelor 2021

ro

16 Dec, 2021 15:26 1336 Marime text
 

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a premiat cele mai performante companii din România, în cadrul Galei Topul Național al Firmelor.




Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța s-a clasat, și în acest an, pe locul 1 la categoria Întreprinderi mari – Activități de servicii anexe transporturilor pe apă.




CCIR premiază operatori economici din diferite sectoare de activitate precum: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții.





Topul Național al Firmelor este alcătuit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării, pe baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat.

 



PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.






Sursa foto: Facebook/ Constanta Port
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii