Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:11 19 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Polițiștii continuă să verifice respectarea măsurilor anti Covid. Amenzi aplicate în ultimele 24 de ore

ro

25 Nov, 2020 10:56 963 Marime text
  • Misiuni executate de forțele de ordine în timpul carantinei.
  • Amenzi în valoare de 50.750 de lei, în ultimele 24 de ore.
 
În contextul instituirii măsurii carantinei zonale în municipiul Constanţa, timp de două săptămâni, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.
 
În ultimele 24 de ore,  oamenii legii au verificat 1.625 de persoane și 1.261 de autovehicule şi au aplicat 145 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 50.750 de lei.
 
Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin reorientarea dispozitivelor fixe în dispozitive mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.
 

Scopul desfășurării acestor acțiuni este de a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus și, cu sprijinul cetățenilor, sperăm ca la sfârșitul perioadei de două săptămâni acesta să fie îndeplinit.
 
Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.
 
Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.
 
Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii