Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pronunțare de Moș Nicolae, pentru ÎPS Teodosie!

ro

27 Nov, 2022 12:42 1502 Marime text


Înaltpreasfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, așteaptă de la magistrații Secției Civile a Judecătoriei Constanța pronunțarea într-unul dintre dosarele deschise împotriva polițiștilor din Constanța, judecătorii anunțând recent că vor da soluția pe 6 decembrie 2022, de Moș Nicolae.

Este vorba despre dosarul 5070/212/2022, deschis de ÎPS Teodosie, pe numele laic, Teodosie Petrescu, la Judecătoria Constanța, cauză în care Înaltpreasfinția Sa a contestat una dintre amenzile primite la începutul anului de la polițiști, pe motiv că nu ar fi respectat măsura carantinării în timpul pandemiei Covid-19.

Până acum, judecătorii au amânat pronunțarea verdictului de mai multe ori, ultimul anunț al instanței în acest sens fiind că pronunțarea se va face la data de 6 decembrie 2022.

În fiecare an, pe 6 decembrie, creștinii îl prăznuiesc pe Sfântul Nicolae, cunoscut copiilor drept Moș Nicolae, pentru darurile - sau nuielușele - pe care le lasă în cizmulițe.

Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, ea va putea fi atacată la Tribunalul Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii