Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Polițiștii au discutat cu elevii Școlii Gimnaziale nr. 30 și cei ai Liceului Tehnologic Tomis

ro

06 Jan, 2022 21:01 1387 Marime text
  • Activități preventive în unitățile de învățământ, desfășurate de polițiști





Polițiști din cadrul biroului Siguranța Școlară, împreună cu jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și specialiști C.R.P.E.C.A. Constanța au desfășurat activități preventive în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 30, respectiv Liceul Tehnologic Tomis, din municipiul Constanța.





Oficial de la IPJ Constanța 




La data de 5 ianuarie a.c., polițiști din cadrul biroului Siguranța Școlară, împreună cu jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și specialiști C.R.P.E.C.A. Constanța au desfășurat activități preventive în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 30, respectiv Liceul Tehnologic Tomis, din municipiul Constanța.






Acțiunea a avut drept scop prezentarea proiectului „Independent de violență”, inițiat de polițiștii constănțeni, pentru prevenirea și combaterea manifestărilor violente în rândul minorilor, dar și a formelor de bully-ing conturate în rândul lor, a prevenirii consumului de tutun, alcool și substanțe interzise și, nu în ultimul rând, al prevenirii traficului de persoane prin informarea, educarea și conștientizarea fenomenelor și implicațiilor morale, sociale și juridice ale acestor fenomene. 







Sursa foto: Pexels 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii