Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:14 22 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța În ce cartiere vor acționa diseară echipele care asigură dezinsecția (galerie foto)

ro

14 Jul, 2020 14:43 812 Marime text

 
• Echipele Primăriei Municipiului Constanța acționează zilnic pentru asigurarea dezinsecției.
 
Astă seară se va acționa în cartierele: Abator, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Viile Noi, CET, Palas și Medeea. O atenție sporită se acordă în același timp și platformelor de deșeuri care sunt dezinfectate și igienizate.
 

Pentru a spori eficiența, dar și pentru a crea un disconfort cât mai mic constănțenilor, în fiecare seară, mai multe echipe dotate cu echipamente speciale stropesc parcurile, scuarurile, spațiile verzi dintre blocuri pentru a menține un nivel scăzut al densității insectelor, precum şi pentru eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

 
Pentru evitarea contactului cu insecticidele, apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța precum și circumscripțiile sanitar-veterinare, trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare (pentru familiile de albine și viermi de mătase).
 

Atenționăm persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze activităţile de dezinsecție și deratizare ale imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei precum și ori de câte ori este necesar -  conform H.C.L.M. Constanța nr. 184/2013 art. 3, alin. 3, se mai menționează în comunicatul Primăriei.


Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii