Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbați, reținuți pentru constiutirea unui grup infracțional organizat și înșelăciune

ro

06 Dec, 2019 13:20 2907 Marime text
Patru bărbați au fost reținuți de polițiști pentru constiutirea unui grup infracțional organizat și înșelăciune.
 

La data de 4 decembrie, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul colegilor de la Oradea, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Oradea, în cadrul unui dosar penal, coordonat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, privind săvârșirea infracțiunilor de constiutirea unui grup infracțional organizat și înșelăciune.


Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2018 - octombrie 2019, patru bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 39 de ani, toți din municipiul Oradea, ar fi încheiat contracte de prestări servicii cu 16 persoane pentru realizarea unor lucrări de tapițerie și ar fi încasat bani cu titlu de avans fără a mai executa lucrările.

În urma cercetărilor s-a stabilit că persoanele vătămate sunt din județele Constanța, Bihor și Sălaj, iar prejudiciul total cauzat este de 18.400 de lei.

Bărbații în cauză au fost arestați ieri, 5 decembrie, și întroduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Polițiștii constănțeni au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bihor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii