Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:20 09 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța cumpără servicii de mentenanță hard și soft

ro

28 Mar, 2021 09:54 1353 Marime text
  • CN APM Constanța organizează licitație publică pentru servicii de mentenanță.

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA organizează licitație publică pentru servicii de mentenanță hard și soft pentru sistem MicroSCADA Stația 110/20 kV Port IV și sistem MicroSCADA Stația 110/20/6 kV Port III.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea estimată a contractului este de 90.000 lei.

Descrierea contractului

Contractul are ca obiect achizitionarea “Serviciilor de mentenanta hard si soft pentru sistem MicroSCADA Statia 110/20 kV Port IV si sistem MicroSCADA Statia 110/20/6 kV Port III" care sa respecte conditiile minimale mentionate in Caietul de sarcini nr.12709/10.03.2021.

Durata contractului este de 36 luni.

Sucursala Energetica Port asigura, prin Reteaua Electrica de Distributie proprie, prestarea serviciului de distributie a energiei electrice cumparate de la furnizor la inalta, medie sau joasa tensiune si livrata agentilor economici de pe platforma portuara, la medie si joasa tensiune.

Sucursala Energetica Port are in gestiune si/sau in exploatare instalatiile electrice din componenta Retelei Electrice de Distributie (RED), care este formata din cele 2 statii electrice 110 kV/MT (Port III si Port IV), 55 posturi de transformare de 6/0,4 kV si 20/0,4 kV, 6 puncte de alimentare metalice de MT – 6 kV, 2 cabine puncte de alimentare 6 kV si reteaua de alimentare subterana si/sau aeriana a acestora, inclusiv 2 LEA d.c. 110 kV pentru racordarea celor 2 statii electrice la Sistemul Electroenergetic National.

In statiile electrice de transformare 110 kV/MT (Port III si Port IV) exista sisteme de comanda, supraveghere si achizitii de date numite sisteme MicroSCADA. Aceste sisteme, asigura comanda, controlul si supravegherea functionarii echipamentelor electrice din statii. De asemenea, sistemele MicroSCADA asigura o informare completa si in timp real a operatorului despre starea echipamentelor electrice din statie, a parametrilor si a evenimentelor produse.

Sistemele MicroSCADA sunt alcatuite din componente hard (statii de lucru, computere folosite pentru automatizarea proceselor - PLC, unitati terminale comandate la distanta-RTU, infrastructura de comunicatie, etc.) si din software-ul dedicat acestor sisteme. Aceste componente necesita periodic servicii de mentenanta pentru asigurarea functionarii in conditii de maxima siguranta a sistemelor MicroSCADA, care sunt indispensabile pentru controlul, comanda si supravegherea in timp real a functionarii echipamentelor electrice din statiile electrice de transformare.

Conditii referitoare la contract

Serviciile solicitate prin prezenta procedura trebuie realizate conform descrierilor si cerintelor mentionate in caietului de sarcini.
Pretul aferent serviciilor prestate, va fi exprimat in lei, fara TVA. Pretul contractului este ferm pe toata durata contractului. Oferta financiara se va intocmi conform Cap.5 din Caietul de sarcini.(4 verificari anuale x 3 ani = 12 verificari)

Durata contractului: 36 luni.
Garantia de buna executie: 5% din valoarea contractului, fara TVA.
Plata serviciilor prestate se va realiza in baza facturii.
Termen de scadenta pentru plata facturii: 30 zile de la data emiterii acesteia.

Oferta declarată câștigătoare va fi oferta cu "prețul cel mai scăzut", care îndeplinește cerințele caietului de sarcini.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 02.04.2021, ora 23.30.

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Citește și:
CNAPM Constanța modernizează și extinde rețeaua de alimentare cu apă la cheu
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii