Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la CNADNR Cine va întreţine covoarele asfaltice ale drumurilor din judeţul Constanţa (document)

ro

13 Jul, 2015 00:00 3435 Marime text
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) lansează desfăşurarea unui licitaţii pentru atribuirea contractului „Întreţinere periodică covoare asfaltice executate în 2015-2016, DRDP Constanţa“, în valoare de 21.952.476 de lei, fără TVA.
 
Potrivit anunţului de participare nr. 161063/10.07.2015, publicat pe licitatiapublica.ro, se va încheia un acord-cadru cu un singur agent economic pentru o durată de 24 de luni. Societăţile interesate de acest contract pot depune ofertele de participare până pe data de 30 iulie, ora 12.00, urmând ca acestea să fie deschise pe 31 iulie, ora 11.00, la sediul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, strada Prelungirea Traian. Persoanele cu funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: director regional - ing. Marin Dima, director economic - ec. Roxana Alexe, director adjunct Investiţii - ing. Neculai Hodorcă, director adjunct Întreţinere - ing. Gabriela Tudor, şef Departament Întreţinere - ing. Iulian Rădulescu, şef Departament Juridic - jr. Adrian Tisa, şef Serviciu Organizare şi derulare achiziţii - ing. Teodora Chirică, şef Serviciu Întreţinere drumuri - Paul Mocanu, Serviciul Întreţinere drumuri - ing. Argentina Luţă.

Condiţii pentru ofertanţi

Societăţile care vor participa la această licitaţie vor depune bilanţurile contabile pe ultimii trei ani (2012, 2013, 2014), înregistrate la organele competente, conform prevederilor legale în vigoare. Ofertantul va prezenta lista principalelor lucrări executate în ultimii cinci ani, care să conţină valori, perioada de execuţie a lucrărilor, beneficiari, indiferent dacă aceştia din urma sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi. De asemenea, ofertantul va face dovada că dispune de următoarele autoutilaje şi echipamente pentru îndeplinirea celui mai mare contract subsecvent: staţie de preparare mixturi asfaltice sau precontract semnat cu un furnizor de mixturi asfaltice, repartizator finisor prevăzut cu sistem de nivelare automat, autobasculante pentru transportul materialelor şi mixturii asfaltice ce rezultă din cantităţile celui mai mare contract subsecvent, încărcător frontal, autocisternă pentru emulsie prevăzută cu instalaţie de răspândire pentru amorsare, freză de asfalt, perie mecanică pentru măturare, instalaţie pentru spălare sub presiune, compactor static autopropulsat cu rulouri, compactor static autopropulsat pe pneuri, laborator autorizat (de minimum grad II), cel puţin un eşalon de lucru pentru marcaje rutiere care să conţină o autospecială dotată cu perii sau instalaţii de spălare specifice pentru curăţirea suprafeţei de lucru pe care se aplică marcajul rutier, maşină de marcaj cu mecanic deservent şi ajutor, remorcă de transport maşină de marcaj, maşină de însoţire a eşalonului dotată cu semnalizare corespunzătoare, indicatoare rutiere şi panouri mobile de avertizare luminoasă cu comandă electronică pentru presemnalizarea şi semnalizarea lucrări. Reamintim că CNADNR a atribuit contractul „Lucrări privind întreţinerea periodică covoare asfaltice 2013 - 2014, DRDP Constanţa“, în valoare de 5.742.660 de lei fără TVA, societăţii Teloxim Con SRL, din Bucureşti.
 
Anunţul de participare la licitaţie poate fi vizualizat în secţiunea „Documente”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii