Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine doreşte un contract cu statul? CFR caută o firmă care să vopsească instalaţii şi o alta care să le furnizeze documente contabile (documente)

ro

27 Jun, 2014 00:00 2820 Marime text
CFR este în căutarea unei firme care să efectueze unele servicii de reparaţii. Potrivit anunţului de intenţie, Compania Naţionala de Căi Ferate „CFR“ SA are de gând să atribuie un contract pentru „Reparaţii curente la instalaţiile SCB pe raza secţiei CT2 Feteşti - instalaţia CE în staţia Ram. Borcea, instalaţia BLA pe distantele Cernavodă Pod - Saligny Est, Ovidiu - Ram. Borcea, Ram. Borcea - Feteşti“ pentru o sumă de aproximativ 92.886,51 de lei fără TVA.
Potrivit caietului de sarcini, se vor executa lucrări de demontare parţială a pieselor şi subansamblelor cu uzuri frecvente, înlăturarea jocurilor care depăşesc limitele admise, repararea, recondiţionarea sau înlocuirea celor nereparabile, a cablurilor cu rezistenţă de izolaţie scăzută, vopsirea instalaţiei, punerea în siguranţă a echipamentelor exterioare împotriva acţiunilor persoanelor rău intenţionate, verificarea funcţionării tuturor subansamblurilor. Nu sunt estimate cheltuieli diverse şi neprevăzute. Durata contractului este de 60 de zile de la data atribuirii acestuia.

Participanţii trebuie să depună o garanţie de 1.857 de lei constituită pe o perioadă de cel puţin 90 de zile. Proiectul care prevede reparaţiile şi intervenţiile descrise mai sus vor fi plătite de la bugetul de stat, prin programul anual de achiziţii iniţial al CNCF „CFR“ SA pentru anul 2014. Grupul de operatori economici căruia i se va atribui contractul trebuie să se asocieze conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificările şi completările ulterioare şi se va prezenta acordul de asociere cu precizarea liderului de asociere. Câştigătorul sau câştigătorii contractului vor fi stabiliţi în urma unei licitaţii deschise care se va organiza electronic, iar criteriul de atribuire va fi „preţul cel mai scăzut“. Termenul-limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 14 iulie, ora 10.00, cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare - 17 iulie, ora 10.00, urmând ca ofertele să fie deschise în aceeaşi zi la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Constanţa, situat pe aleea Albăstrelelor.

CFR cumpără condici de prezenţă pentru angajaţi

De asemenea, Compania Naţionala de Căi Ferate „CFR“ - SA anunţă că intenţionează să achiziţioneze imprimate tipizate specifice CF pentru Sucursala RCF Constanţa, contra sumei estimative de 28.138,4 lei fără TVA. Astfel, CFR caută firme eligibile pentru furnizarea de imprimate tipizate specifice CF, în conformitate cu caietul de sarcini, utilizate în activitatea de trafic (circulaţia în bune condiţii a trenurilor), pentru asigurarea evidenţei prezenţei personalului L, CT la serviciu şi a materialelor consumate în funcţie de lucrările programate şi aprobate, de tipul registrelor, registrelor contabile, clasoarelor, formulare şi alte articole imprimate de papetărie din hârtie sau din carton, documente descrise în anunţul de intenţie pentru atribuirea contractului „Imprimate tipizate specifice CF - Sucursala RCF Constanta“. Cei care doresc să se înscrie la procedura de achiziţie trebuie să facă dovada unei garanţii de 560 de lei, constituită pentru cel puţin 90 de zile, egală cu perioada de valabilitate a ofertei. Licitaţia este deschisă, iar câştigătorii vor fi desemnaţi electronic, criteriul de atribuire fiind, de asemenea, „preţul cel mai scăzut“. Termenul-limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 16 iulie, ora 10.00, cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare - 21 iulie, ora 10.00, urmând ca ofertele să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii