Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul, victimă a exploziei de la un bloc din Medgidia, transportat cu elicopterul SMURD, la Iași

ro

28 Jan, 2021 16:33 3985 Marime text
  • Bărbatul, una din victimele exploziei de la Medgidia a fost transferat la Iași, cu un elicopter SMURD, a declarat sora victimei, pentru cotidianul ZIUA de Constanța.  

Fratele meu a fost transferat la Iași, cu elicopterul. Are o mână ruptă , arsuri pe față, arsuri de 30-35 % pe suprafața corpului.  În aceste momente, se află la Iași, a declarat sora victimei, pentru cotidianul ZIUA de Constanța.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, astăzi, 28 ianaurie, la o explozie de centrală termică, în municipiul Medgidia. Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea-Constanța, spunea că „la fața locului, pe strada Independenței, din municipiu, au fost direcționate două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Medgidia, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

Oficialul ISU a mai declarat că un bărbat a fost preluat de SAJ si transportat la spital, cu arsuri de gradul 2 și o femeie va fi preluata de SMURD cu atac de panică.

Celelalte persoane sunt evaluate medical, la fața locului, urmând a fi stabilit dacă vor fi duse la spital. Explozia s-a produs la nivelul 2 (blocul are p+3), întreaga scara este evacuată.

Sursa foto:  ISU Dobrogea Constanța

Citește și: Explozie la un bloc din Medgidia. Patru victime. Locatarii au fost evacuați (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii