Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:52 25 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile şi interesele angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul superior Isabela Mihaela Burada, fără case şi alte bunuri (documente)

ro

16 Feb, 2017 00:00 1312 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm azi cu declaraţiile de avere şi de interese ale inspectorului superior Isabela Mihaela Burada.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate în luna iunie 2015, Isabela Mihaela Burada deţine un automobil Ford, fabricat în anul 2002. De asemenea, din declaraţia de avere aflăm că Isabela Mihaela Burada nu are imobile, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi sau depozite bancare, dar nici credite. Aceasta nu are nici credite, nici conturi bancare.
 
În anul fiscal 2014, Isabela Mihaela Burada a încasat 40.124 de lei de la AJOFM Constanţa. Potrivit declaraţiei de interese din 2015, Isabela Mihaela Burada nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
Şi în declaraţia de avere completată în luna iunie 2016 apare automobilul Ford, fabricat în anul 2002. În anul fiscal 2015, a câştigat 38,982 de lei de la AJOFM Constanţa.
 
Declaraţiile de avere şi de interese completate de Isabela Mihaela Burada pot fi consultate în secţiunea „Documente“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii