Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:49 13 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Aventurile lui Starry, sturionul cel Viteaz” Carte electronică, elaborată de Asociaţia Internaţională pentru Studiul Dunării

ro

01 Nov, 2020 21:29 899 Marime text


”Aventurile lui Starry, sturionul cel Viteaz” este o carte electronică pentru copii, elaborată de Asociaţia Internaţională pentru Studiul Dunării (IAD), Viena, Austria şi Institutul pentru Dezvoltare Integrată şi Mediu (ICRO), Domžale, Slovenia, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la conservarea habitatelor acvatice și a vieții pe care o găzduiesc. Cartea prezintă aventurile unui mic sturion în fluviu și în mare.

De ce este Starry atât de important şi de ce se dorește prezentarea poveștii sale? Sturionii sunt ȋn mare pericol şi au nevoie de ajutorul nostru pentru a fi salvați. Autorii speră că, atȃt aventurile extraordinare ale lui Starry ȋn călătoria sa ȋn fluviu şi mare, cȃt şi ȋntâlnirile deosebite pe care le va avea pe parcursul acestui drum, să vă ajute să ȋnţelegeţi mai bine viaţa sturionilor, și poate chiar să vă schimbe percepţia asupra modului în care aţi putea să ȋi protejaţi pe viitor.

„Aventurile lui Starry, sturionul cel viteaz” dedicată copiilor de 8-13 ani, este însoțită de o carte de colorat pentru copiii de 4-7 ani și poate fi descărcată de la link-urile de mai jos:

https://www.danube-iad.eu/.../Starry_booklet_RO_final.pdf
https://www.danube-iad.eu/.../Starry_colouring%20book_RO...

Sursa foto: ARBDD
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii