Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Strada Mihai Viteazu din Constanța intră în reabilitare. Vor fi impuse restricții de circulație

ro

23 Oct, 2023 11:11 936 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaStrada Mihai Viteazu intră în reabilitare. Lucrările se vor desfășura cu restricții de trafic rutier, conform Primăriei Constanța. 

Echipele Confort Urban vor interveni în această săptămână cu utilaje pentru decopertarea și asfaltarea carosabilului. În această noapte, se va decoperta carosabilul pe strada Mihai Viteazu, pe tronsonul cuprins între strada Griviței și bulevardul Ferdinand. Circulația autovehiculelor va fi restricționată total, în intervalul orar 21:00-06:00. Marți noapte și miercuri noapte, lucrările de frezare a carosabilului vor cuprinde tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Traian. Vor fi instituite aceleași restricții de trafic rutier, între orele 21:00-06:00.

„Vor fi restricții totale de trafic și joi noapte și vineri noapte, în intervalul orar 22:00-06:00, când se va asfalta carosabilul.
Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.
Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări“ - conform reprezentanților Primăriei Constanța.

Citește și:; 

Semaforizarea va fi întreruptă în intersecția de la ICIL pentru câteva zile
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii