Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța Lucrări, în executare în oraș. Se impun restricții de circulație în unele zone – vezi unde (FOTO)

ro

20 May, 2024 11:49 665 Marime text
Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța


Pe strada Cuza Vodă se reabilitează carosabilul pe tronsonul cuprins între străzile Răscoala din 1907 și Mihai Viteazu. Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje pentru frezarea carosabilului, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00. Lucrările vor continua și mâine cu aceleași restricții de trafic rutier, anunță Primăria Municipiului Constanța, printr-un comunicat.

Pe bulevardul Mamaia, lucrările de reabilitare a trotuarelor avansează în ritm susținut. Pe tronsonul cuprins între strada Soveja și strada Ion Rațiu, suprafața pietonală este reamenajată cu pavele moderne. Totodată,se plantează arbori în casetele pentru spații verzi. Scuarul median a fost reconfigurat urmând să se amenajeze și pistele pentru biciclete, pe ambele sensuri de mers.

În Parcul Tăbăcărie, continuă lucrările de amenajare a traseelor pietonale în zona cuprinsă între City Mall și Țara Piticilor. Au fost montate borduri, iar aleile au fost finisate cu diferite pavaje dispuse într-o structură dinamică.Imediat după  finalizarea acestui traseu, se va reabilita partea dinspre lac, apoi lucrările se vor continua pe un alt sector din parc.
În cartierul Tomis Nord, pe aleea Argeș, au loc lucrări de reconfigurare a trotuarelor.Se montează borduri, iar zona carosabilă va fi recondiționată cu asfalt.

Lucrări de amenajare a zonelor destinate circulației pietonilor au loc și pe strada Theodor Burada, porțiunea cuprinsă între bulevardul Ferdinand și bulevardul 1 Mai. Se montează pavele pe strat suport de nisip, după ce au fost montate borduri noi.
Pe strada Bogdan Vodă, se refac suprafețele pietonale. Trotuarele sunt decapate, se înlocuiesc bordurile și se stabilizează terenul cu piatră în vedrea asfaltării.

O nouă parcare va fi edificată pe aleea Violetelor.Echipele Confort Urban au demarat astăzi lucrările de refacere a suprafețelor.
Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, locuitorii orașului sunt rugați să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări, a precizat sursa citată.

Citește și:
Primăria Constanța Lucrări de asfaltare pe bulevardul Mamaia. Mâine traficul rutier va fi restricționat total! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii