Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:56 20 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de reconfigurare urbană în centrul Constanței. Lucrările, corelate cu instituirea regimului de sens unic pe aleea Lupeni (galerie foto)

ro

15 Sep, 2021 11:30 694 Marime text
  • Traseele pietonale sunt recondiționate prin montarea bordurilor noi iar suprafața deteriorată este pregătită pentru asfaltare.
  • Simultan, se construiesc noi zone destinate circulației pietonilor.
Zona delimitată de strada Traian, strada Mihai Viteazu și bulevardul Fedinand se află în plin proces de reabilitare și modernizare. Infrastructura rutieră și cea pietonală sunt reconfigurate pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din zonă.

Lucrările sunt corelate cu instituirea regimului de sens unic pe aleea Lupeni, pe porțiunea de drum care înconjoară locul de joacă.

Traseele pietonale sunt recondiționate prin montarea bordurilor noi iar suprafața deteriorată este pregătită pentru asfaltare. Simultan, se construiesc noi zone destinate circulației pietonilor.

Carosabilul urmează să fie reabilitat prin lucrări de asfaltare.

Totodată, se intervine asupra zonelor cu spațiu verde care sunt reamenajate, după ce au fost efectuate lucrări de igienizare. S-a cosit iarba, s-a tuns gardul viu iar resturile vegetale au fost colectate.

Facem apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii