Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de reabilitare a carosabilului, pe bulevardul Mamaia. Cum se circulă în zonă

ro

04 Jun, 2020 10:13 1558 Marime text
•    În intervalul 19.30 – 05.00, traficul rutier este restricționat alternativ, pe câte un sens de mers.
Intervenții ale echipelor SC Confort Urban SRL, pe bulevardul Mamaia. Se lucrează pentru decopertarea asflatului, pe tronsonul cuprins între strada IG Duca și strada Mihai Viteazu. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, în intervalul 19.30 – 05.00, traficul rutier este restricționat alternativ, pe câte un sens de mers.
Iată comunicatul oficial, transmis de autorități:
Echipele SC Confort Urban SRL intervin în această săptămână cu utilaje pentru decopertarea asfaltului pe tronsonul cuprins între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu. Carosabilul este frezat în etapa premergătoare asfaltării.
Pentru buna desfășurare a lucrărilor, în intervalul orar 19:30 – 05:00, traficul rutier este restricționat alternativ, pe câte un sens de mers.
Concomitent cu lucrările de frezare care au loc pe bulevardul Mamaia, în această noapte continuă asfaltarea carosabilului pe porțiunea delimitată de strada Constantin Brătescu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu a străzii I.G. Duca, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, în intervalul orar 19:30 – 05:00.
Facem apel către constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.
Totodată, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii