Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:51 29 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Infrastructură pietonală și rutieră în curs de reabilitare în mai multe zone din oraș

ro

11 Aug, 2020 08:28 1252 Marime text
Lucrările de reamenajare a pavimentului progresează pe bulevardul Mamaia, între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu. În paralel, pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, continuă procesul de reabilitare a carosabilului.

Similar, pe bulevardul Tomis, se decapează trotuarele și se montează pavele moderne pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, se vor asfalta trotuarele pe strada Farului și se va interveni asupra carosabilului pe strada Nehoiului și pe aleea Neajlov.

În cartierul Compozitorilor, municipalitatea continuă investițiile în infrastructura rutieră pe strada Sabin Drăgoi și pe aleile Colindelor și Iosif Sava.
Pentru creșterea siguranței pe drumurile publice, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. De asemenea, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.  
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii