Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:04 29 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Echipele Confort Urban, lucrări pentru reabilitarea infrastructurii pietonale în mai multe zone din municipiu

ro

28 Sep, 2020 15:33 863 Marime text
  • Pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu strada Mihai Viteazu, se asfaltează zona pietonală, iar pe strada Salcâmilor, din zona Dacia, se reabilitează infrastructura trotuarelor.
Echipele SC Confort Urban SRL desfășoară lucrări de reabilitare a trotuarelor pe marile bulevarde și pe arterele secundare din oraș, pentru îmbunătățirea condițiilor de acces pietonal în cartierele Constanței.

Pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu strada Mihai Viteazu, se asfaltează zona pietonală iar pe strada Salcâmilor din zona Dacia se reabilitează infrastructura trotuarelor prin montare de borduri noi. Pavimentul este decapat pentru a fi modernizat.

Pe bulevardul 1 Mai Vechi, tronsonul delimitat de strada Pajurei și strada Bagdazar Nicolae continuă reamenajarea suprafeței pietonale. După ce au fost amplasate borduri moderne, trotuarele sunt recondiționate cu asfalt.

Facem din nou apel către locuitorii din zonă să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.


Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii