Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:34 31 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Echipele Confort Urban continuă lucrările din municipiu. Unde acționează

ro

08 Sep, 2020 10:25 622 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța continuă investițiile în modernizarea tramei stradale.
Conform graficului de lucru, în această săptămână se consolidează infrastructura trotuarelor pe strada Salcâmilor și pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu bulevardul Tomis. Tot pe bulevardul Mamaia, lucrările de reabilitare a pavimentului progresează pe tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu.

În paralel, se recondiționează cu asfalt trotuarele din zona Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.

Se intervine asupra zonei carosabile pe strada Soveja, porțiunea cuprinsă între strada Primăverii și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe strada Prelungirea Tulcei și pe aleea adiacentă bulevardului I.C. Brătianu, delimitată de blocurile MA4 și MA5.

În cartierul Compozitorilor, continuă amenajarea carosabilului pe aleea Muzicii, strada Ion Voicu, aleea Ion Voicu și strada Clopoțeilor.

În parcarea delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic se execută lucrări de asfaltare pentru îmbunătățirea condițiile de acces rutier și pietonal.

Echipele municipalității continuă să monteze indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și să recondiționeze echipamentele de semaforizare. Totodată, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii