Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Programul lucrărilor edilitare din această lună. Unde vor acționa echipele Confort Urban

ro

02 Sep, 2020 13:38 1405 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța continuă să reorganizeze spațiile existente și să transforme terenurile virane în parcări moderne.
Procesul de reabilitare a traseelor pietonale este în plină desfășurare pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu. Conform planificării, se vor recondiționa trotuarele pe strada Salcâmilor și pe bulevardul 1 Mai Vechi.

În ceea ce privește modernizarea carosabilului, se va acționa pe strada I.G. Duca, între strada Avram Iancu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe strada Mihai Viteazu, tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și bulevardul Ferdinand, pe strada Ion Rațiu, între bulevardul Tomis și strada Pescarilor, pe strada Nehoiului și  pe aleea adiacentă bulevardului I.C. Brătianu, delimitată de blocurile MA4 și MA5.

În cartierul Compozitorilor, se construiește infrastructura rutieră pe strada Sabin Drăgoi, aleea Colindelor, aleea Iosif Sava, strada Ion Voicu și aleea Ion Voicu. Lucrările de amenajare a carosabilului vor cuprinde și străzile Clopoțeilor și Edmond Deda.

Primăria Municipiului Constanța continuă să reorganizeze spațiile existente și să transforme terenurile virane în parcări moderne. O nouă parcare rezidențială va fi amenajată pe strada Tulcea, la intersecția cu strada Badea Cârțan.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii