Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:56 27 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Unde vor interveni echipele Confort Urban pentru turnarea asfaltului (galerie foto)

ro

21 Sep, 2020 14:18 690 Marime text
  • Drumul comunal DC 89 intră în reabilitare, lucrarea având ca obiectiv îmbunătățirea circulației și mobilității urbane, prin crearea legăturii între A4 și DN 3C.

 
Reabilitarea trotuarelor avansează în ritm susținut pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu și la intersecția de la Capitol.

În paralel, se modernizează infrastructura pietonală pe bulevardul 1 Mai Vechi, porțiunea cuprinsă între strada Pajurei și strada Bagdazar Nicolae și pe strada Salcâmilor.

Un proiect important care vizează decongestionarea traficului rutier prinde contur în zona de nord a orașului.

Drumul comunal DC 89 intră în reabilitare, echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje pentru turnarea asfaltului.

Lucrarea are ca obiectiv îmbunătățirea circulației și mobilității urbane, prin crearea legăturii între A4 și DN 3C.

De asemenea, în această săptămână continuă investițiile în infrastructura rutieră pe străzile Ion Voicu și Clopoțeilor din cartierul Compozitorilor.

O nouă parcare cu peste 470 de locuri este în curs de amenajare  în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța.

În prezent, se execută lucrări de consolidare a infrastructurii terenului.

Echipele municipalității continuă să monteze indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și să recondiționeze echipamentele de semaforizare.

Totodată, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. lucrările de pregătire a infrastructurii terenului.

Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii