Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apropiată a lui Mazăre Asociaţia Corinei Martin face bani din Festivalul Antic Tomis

ro

29 Jul, 2014 00:00 4341 Marime text
Primăria municipiului Constanţa a organizat, pe 25 iulie, procedura de selecţie a ofertelor privind organizarea evenimentului „Festivalul Antic Tomis 2014“. Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Primăriei, oferta câştigătoare a acestei sesiuni de selecţie aparţine Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral Delta Dunării.
Criteriul de atribuire a contractului de finanţare din fonduri nerambursabile a fost „punctajul cel mai mare“, realizat ca urmare a aplicării următoarelor criterii: a) „preţul cel mai scăzut“ - va conta valoarea cea mai scăzută a fondurilor financiare nerambursabile solicitate pentru realizarea proiectului - 50 de puncte pentru valoarea cea mai mică solicitată, 30 de puncte pentru cea de pe locul doi, 10 puncte pentru cea de pe locul trei; b) raportul (procentajul) realizat între valoarea contribuţiei proprii pentru realizarea proiectului şi valoarea (suma) solicitată - 25 de puncte pentru un raport de peste 20%, 15 puncte pentru un raport cuprins între 15% şi 19% şi 5 puncte pentru un raport cuprins între 10% şi 14%; experienţă în organizarea unor evenimente asemănătoare - pentru o experienţă minimă de trei ani - 25 de puncte, pentru o experienţă cuprinsă între un an şi doi ani - 15 puncte, pentru o experienţă de până în an - 5 puncte.

Amintim că prima ediţie a Festivalului Antic Tomis s-a derulat în urmă cu doi ani, în Peninsulă, la Edificiul Roman cu Mozaic. Organizatorul primei ediţii a fost compania de publicitate Groove Hour. Tot aceasta a organizat şi a doua ediţie a festivalului, în zona Sat Vacanţă - Parc Tăbăcărie, alături de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării, a cărei preşedintă este nimeni alta decât Corina Martin, cu sprijinul Primăriei Constanţa, al Asociaţiei Patronale Mamaia, al Asociaţiei Patronale a Cluburilor din Mamaia, al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism şi al Consiliului Judeţean Constanţa.
Festivalul Antic Tomis a fost propus de Groove Hour Consiliului Judeţean Constanţa, pentru prima dată, în 2006. Cu toate acestea, prima ediţie a evenimentului s-a desfăşurat abia şase ani mai târziu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • hotii 07 Aug, 2014 09:41 Cum dreaq de-ati facut voi licitatie pe proiectul Groove Hour, asta e bataie de joc!