Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APIA, precizări legate de depunerea actelor pentru Măsura 14 – „Bunăstarea animalelor“

ro

10 Jul, 2020 09:48 1277 Marime text
  • Deconturile justificative/documentele justificative pot fi transmise de către fermieri și prin mijloace electronice

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură anunță că actele pentru Măsura 14 - „Bunăstarea animalelor“ se primesc până pe data de 31 iulie.

Iată comunicatul oficial al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură:

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că,în perioada 01-31.07.2020,la Centrele județene ale APIA unde este depusă cererea de plată,se primesc deconturile /documentele justificative aferente trim. II pentru Măsura 14 –„Bunăstarea animalelor” - pachetul a) – plăți în favoarea bunăstării porcinelor și pachetul b) – plăți în favoarea bunăstării păsărilor, din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală PNDR 2014-2020.

Deconturile justificative/documentele justificative pot fi transmise de către fermieri prin mijloace electronice ( poștă electronică, faxetc), servicii poștale/ încărcate pe serverul extern pus la dispoziție de APIA(accesibil de pe internet explorer la adresahttp://213.177.4.194:8084/).

Deconturile justificative sunt însoțite în funcție de pachetul solicitat, de documentele prevăzute în Ghidul solicitantului pentru Măsura M14 Bunăstarea animalelor - pachet a) Plăți în favoarea bunăstării porcinelor, ediția a IIIa și în  Ghidul solicitantului pentru Măsura M14 Bunăstarea animalelor - pachet b) Plăți în favoarea bunăstării porcinelor, ediția a III a, aprobate prin OMADR nr.15/14.01.2020 și postate  pe site-ul oficial al APIA, accesibil pe adresa www.apia.org.ro.

Documentele postate/transmise vor sta la baza operării/verificării datelor în aplicațiile electronice de gestionare a măsurii/sprijinului financiar și efectuării verificărilor administrative ulterioare.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii