Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:14 04 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacerile lui Cristian Bîrcă, la pământ? Un imobil al Relax Estival SRL, evaluat la peste 900.000 de lei, scos la mezat

ro

20 Oct, 2015 00:00 1225 Marime text


Afacerile unul afacerist constănţean pasionat de investiţiile imobiliare intră, pe rând, în insolvenţă. Vorbim despre afaceristul Cristian Bîrcă.

Proiectele Orion de pe strada Unirii, Solaris Tower din Faleză Nord, Cronos Residence din Olimp, Aurora Residence - Băneasa, Casa Zamora şi Kogaion din Buşteni au fost dezvoltate de firmele lui Cristian Bîrcă.

După Alcor Construct SRL şi SC Locrida Estival SA, iată că şi bunurile SC Relax Estival SRL sunt scoase la licitaţie. Executorul judecătoresc Marius-Eleodor Spineanu din cadrul Biroului executor judecătoresc Spineanu Marius-Eleodor, cu sediul în circumscripţia Judecătoriei Constanţa, anunţă organizarea unei licitaţii pentru valorificarea unui bun imobil care aparţine SC Relax Estival SRL. Licitaţia va avea loc pe data de 27 octombrie, ora 11.00, la sediul executorului judecătoresc din municipiul Constanţa, strada Traian.

Participanţii vor putea achiziţiona un imobil situat în staţiunea Neptun, zona Service Neptun 2002 SA, identificat cu număr cadastral 117/2 şi intabulat în Cartea Funciară a localităţii Mangalia sub numărul 4934. Bunul imobil este reprezentat de un teren de 777 mp şi construcţie executată la nivel de subsol, realizată pe structură din grinzi şi stâlpi din beton, cu placă turnată, având o suprafaţă construită de 500 mp, conform documentaţiei anexate la autorizaţia de construire nr. 172117.04.2006 eliberată de Primăria Mangalia, imobil cu regim de înălţime S+P+2E, cu destinaţia centru de divertisment.

Licitaţia va porni de la suma de 901.654,50 de lei, preţ la care se va adăuga TVA, reprezentând 75% din preţul la care imobilul a fost evaluat. Conform extrasului de carte funciară aflat Ia dosarul de executare eliberat de OCPI Constanţa - BCP1 Mangalia, bunul imobil care se oferă spre vânzare este grevat de următoarele sarcini: ipotecă în favoarea Băncii Comerciale Române SA, somaţie de plată emisă de Corpul executorilor bancari al Băncii Comerciale Române SA.

Persoanele care doresc să liciteze sunt invitate să prezinte oferte de cumpărare. Ofertanţii sunt obligaţi să depună o cauţiune la dispoziţia executorului judecătoresc, reprezentând cel puţin  10% din preţul de începere a licitaţiei.

Despre Relax Estival SA 

Societatea Relax Estival SA a fost înfiinţată în anul 2005 şi are sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu. Capitalul social subscris al societăţii, compus din 921.643 de acţiuni, este deţinut de Relax Time SRL, cu 918.643 de acţiuni (99,67% din capitalul social), şi Cristian Bîrcă, cu 3.000 de acţiuni (0,33% din capitalul social). Administratorii societăţii, a cărei activitate constă în „dezvoltare (promovare) imobiliară“, sunt Cristian Bîrcă şi Mădălina Liliana Zotescu.
 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, Relax Estival SA a fost înregistrată în anul 2004. Capitalul social al firmei, compus din 10.020 de părţi sociale, este deţinut de Alcor Construct SRL. Lichidatorul judiciar al societăţii, care se ocupă de „promovare imobiliară“, este Biriş Goran Insolvenţă SPRL.
 
La rândul său, Cristian Bîrcă este asociat în Alcor Development SRL, Alcor Investment SRL, Alcor Merchant SRL, Alcor West SRL, Alcor Air Wave SRL, dar şi în câteva societăţi în prezent radiate: Alcor Construct SRL, Encore Serv SRL, Hitcons SRL.
 
Citeşte şi

O nouă strigare pentru afacerea lui Cristian Bîrcă: Imobilul neterminat din Olimp al Locrida Estival, scos la mezat (document)

Alcor Construct SRL, afacerea lui Cristian Bîrcă, a intrat în insolvenţă

O firmă dă faliment, alta investeşte: Bloc de 18 etaje, ridicat de Cristian Bîrcă, în Faleză Nord (galerie foto)

157 de apartamente şi terasă verde pe acoperiş: Cum va arăta Solaris Tower, complexul ridicat de afaceristul Cristian Bîrcă în Faleză Nord (galerie foto)

Va ridica un bloc de 18 etaje în Faleză Nord: După Alcor Construct SRL, o altă afacere a lui Cristian Bîrcă intră în insolvenţă (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii