Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adjuncţi liberali la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Adriana Oprea şi Mircea Vrană, înlocuitori pentru Constantin şi Gevat

ro

06 Jun, 2012 03:07 3794 Marime text

adjuncti_isj_Gheorghe_Dragomir.jpgPartidul Social Democrat vrea să demonstreze cât este de mare şi de puternic, dar zeii nu-i ajută în orice circumstanţă. O demonstrează şi situaţia de la Inspectoratul Şcolar Judeţean, unde erau aşteptate numiri de adjuncţi de culoarea politică a inspectorului general Răducu Popescu. Nominalizările PSD le vizau pe fostele inspectoare şcolare Adriana Gheorghe şi Liliana Timofte.

Liberalii au fost luaţi prin surprindere când au aflat că recomandările lor făcute către Ministerul Educaţiei au prins contur. Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a declarat: „Decizia ministrului Educaţiei demonstrează că PNL are suficiente rezerve de cadre de calitate. Atât doamna Oprea, cât şi domnul Vrană sunt colegii noştri, oameni deosebit de implicaţi în activitatea partidului, în calitate de membri ai comisiilor din care fac parte".

Adriana Cristina Oprea a fost iniţial recomandarea liberalilor pentru conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean, însă social-democraţii au fost mai iuţi de picior şi le-au „suflat" postul.

Adriana Oprea şi Mircea Vrană au mai deţinut postul de inspectori şcolari adjuncţi în mandatul de general al unui alt liberal, profesorul Marian Sârbu.

Conducerea ISJ confirmă numirile

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a confirmat primirea ordinelor de numire pentru noii adjuncţi. Numirile au fost înmânate de către generalul Răducu Popescu în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al Inspectoratului. Astfel, Adriana Oprea şi Mircea Vrană îi înlocuiesc din funcţii pe Margareta Constantin şi pe Izmet Nedjet Gevat. Absolventă a Institutului Politehnic Bucureşti şi masterand în pedagogie, Adriana Oprea face parte din „schema" ISJ din anul 2005. Atât Constantin, cât şi Gevat au de ales în acest moment să se întoarcă la catedră.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii