Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Șoferi băuți, depistați pe străzile din județul Constanța

ro

19 Mar, 2020 11:34 1604 Marime text

Polițiștii rutieri constănțeni au întocmit mai multe dosare penale unor șoferi depistați băuți sau fără permis de conducere.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, la data de 18 martie a.c., în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe strada Rozelor din satul Gura Dobrogei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 18.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Amurgului din orașul Ovidiu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Baciului din localitatea Ivrinezu Mare, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 19 martie a.c., în jurul orei 00.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe raza orașului Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii