Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni de prevenire și combatere a braconajului piscicol, pe teritoriul rezervației biosferei Delta Dunării (galerie foto)

ro

17 Feb, 2020 15:20 1605 Marime text

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea împreună cu reprezentanții A.R.B.D.D. Tulcea au efectuat verificări și controale pe apă și uscat, pe teritoriul Rezervației Biosferei Deltei Dunării, pentru combaterea braconajului piscicol.                                                                                         
 
La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea împreună reprezentații din cadrul Comisariatului A.R.B.D.D. Tulcea au desfășurat mai multe activități în cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a braconajului piscicol.
 
Astfel, în zona Lacului Razelm și în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării, polițiștii tulceni au depistat 28 de unelte de pescuit (26 de setci tip monofilament și 2 plase de pescuit tip ave tradițional), conținând cantitatea de 167 kg. de pește.
 
Polițiștii au ridicat în vederea confiscării plasele de pescuit, în lungime totală de 1200 metri, iar cantitatea de pește a fost predată unei unități specializate, în vederea valorificării.


Sursa foto: IPJ Tulcea 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii