Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 500 de elevi, cadre didactice şi părinţi, la Târgul de educaţie şi prevenţie în sănătate, organizat de Ovidius Clinical Hospital (galerie foto)

ro

31 May, 2019 00:00 2538 Marime text
Asociaţia OCH, împreună cu Alprevia şi spitalul Ovidius Clinical Hospital, continuă seria de lansări de evenimente inedite şi organizează în cadrul programului Săptămâna Altfel, în perioada 27-31 mai 2019, Târgul de educaţie şi prevenţie în sănătate.
 
Evenimentul se desfăşoară în parcarea spitalului Ovidius Clinical Hospital, începând cu ora 8.30 până la ora 16.30.
 
Consecvenţi devizei „Mai mult decât chirurgie”, reprezentanţii Ovidius Clinical Hospital au decis să ofere comunităţii primul târg dedicat prevenţiei în sănătate. Cu ajutorul modelelor gonflabile educaţionale prezentate în avanpremieră la deschiderea Policlinicii OCH din strada Flămânda, vizitatorii pot învăţa despre diferitele structuri şi despre funcţiile organelor prezentate, pot observa exemple de traume şi boli şi vor primi informaţii despre cum se pot reduce la maximum factorii de risc aferenţi celor mai frecvente afecţiuni.
 
Afecţiunile sunt explicate pe înţelesul tuturor, constituind o reală formă de educaţie pentru sănătate, concomitent cu lecţia de anatomie oferită la scară largă. Elevilor participanţi li s-au pregătit multe surprize şi după ce vor parcurge întreg circuitul de explorare şi învăţare vor avea parte de o experienţă interactivă, care îi va implica direct şi în urma căreia vor trage concluzia ca este mai bine să previi decât să tratezi.
 
Potrivit reprezentanţilor OCH, la Târgul de educaţie şi prevenţie în sănătate de săptămâna aceasta au participat peste 20 de clase de elevi de ciclu primar, gimnazial şi de liceu. Au fost în jur de 500 de elevi, însoţiţi de cadre didactice şi părinţi.
 
Sursa foto: OCH
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii