Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:42 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţii de peste 400.000 de lei la Confort Urban SRL (document)

ro

08 Aug, 2015 00:00 952 Marime text
Societatea Confort Urban SRL anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Emulsie bituminoasă cationică“, în valoare estimată de 401.600 de lei.
 
Aşa cum reiese din anunţul de participare nr. 377589/07.08.2015, publicat pe licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în achiziţia de emulsie bituminoasă cationică - minimum 45 de tone. Ofertele de participare pot fi depuse până pe data de 19 august, ora 10.00, urmând să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 8.000 de lei. Persoanele cu atribuţii în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, respectiv toate persoanele care aprobă/semnează documente emise în legătură sau pentru procedura de atribuire sunt: preşedinte Consiliu de Administraţie - Claudiu George Rădulescu, director general - Cristinel Viorel Farcaş, şef Departament Producţie (preşedinte de rezervă al comisiei) - Florian Constantin Andrei, director economic-Contabilitate - Gheorghiţă Vlăsceanu, şef Serviciu Tehnic - Lucica Andrei, şef Birou Achiziţii şi desfacere - Monica Vodă, jurist - Claudia Cealera, jurist - Cristina Caracoti.

Condiţii pentru ofertanţi

Media cifrei de afaceri globale a ofertantului pe ultimii trei ani (2012, 2013, 2014) trebuie să fie egală sau mai mare de 8.000 de lei. Ofertantul (operator economic sau membrii asocierii) trebuie să demonstreze că, în ultimii trei ani, calculaţi de la data limită de depunere a ofertelor, a livrat produse similare cu cele supuse procedurii de atribuire, în valoare cumulată de cel puţin 4.000 de lei. Ofertantul trebuie să prezinte informaţii referitoare la personalul/organismul tehnic de specialitate de care dispune sau al cărui angajament de participare a fost obţinut de către candidat/ofertant, necesar pentru îndeplinirea corespunzătoare a celui mai mare contract subsecvent.
 
Anunţul de participare la această licitaţie poate fi vizionat în secţiunea „Documente“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii