Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Confort Urban SRL, licitație deschisă pentru execuția de lucrări de reparații curente (DOCUMENT)

ro

11 Mar, 2024 17:42 841 Marime text

 
  • Valoarea totală estimată este de 256.495.343,25 lei.
     
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, societatea Confort Urban SRL a atribuit prin licitație un contract privind „Execuția de lucrări de reparații curente ale elementelor componente ce aparțin drumurilor publice aflate în administrarea Confort Urban SA și întocmirea documentațiilor tehnico-economice aferente acestora”.
 
Valoarea totală estimată este de 256.495.343,25 lei.
 
Descriere succintă:
 
Elementele drumurilor publice (străzilor) care vor face obiectul lucrărilor aferente acordului-cadru constau în: Căile circulabile și încadrările lor (care includ: partea carosabilă destinată circulației vehiculelor, incluzând zona intersecțiilor, piste de cicliști, trotuare și refugii pentru pietoni), Lucrările de artă (poduri, pasaje pietonale subterane, pasarele, ziduri de sprijin), Parcări stradale. În cadrul contractelor subsecvente se vor realiza lucrări de reparații curente la trama stradală a municipiului Constanța, cu realizarea în mod conex a documentațiilor tehnico-economice necesare pentru cuantificarea și definirea lucrărilor de reparații curente necesare, precum și pentru inventarierea situației elementelor componente aferente infrastructurii rutiere aflate în administrarea Confort Urban SRL.
 
Licitația va avea loc pe data de 19.04.2024, ora 15.00.
 
Despre Confort Urban SRL
 
Societatea Confort Urban SRL a fost înființată în anul 1992 și are sediul în municipiul Constanța, strada Vârful cu Dor, nr. 10, ce se ocupă de „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționar este Consiliul Local Municipal Constanța, iar administratori sunt Căliminte Horia Marius, Damian Ionel, Hira Stere, Timofte Alexandru-Marius, Zarcu Mihaela.
 
Căliminte Horia Marius mai este asociat și administrator la Dira Impex SRL, Damian Ionel mai este asociat și administrator la Domino Litoral SRL, Vilcele SRL, VL-K4 Dami Sport SRL și administrator la Neptun-Olimp SRL, Hira Stere și Timofte Alexandru-Marius mai sunt administratori la Administrația Fondului Imobiliar SRL, iar Zarcu Mihaela mai este asociat și administrator la M.Z. Conta Serv SRL, T.M. Cont Expert Serv SRL, G.M. Contab Finance Serv SRL, MGM Best Audit Finance SRL, IGFV Contfin Serv SRL, M.Y. Account Contfin SRL, asociat la M.G. Ideal Contalex SRL și cenzor la Rommega SA și Ati Food Land SA.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Confort Urban SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 60.361.264 lei, cu un profit de 1.404.381 lei, la 298 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Licitații publice: Contract de peste 16 milioane de euro. Consiliul Județean Constanța a lansat o nouă licitație pentru lotul 3 de transport județean!
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii