Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pacha, cafeneaua cu miros ciudat (document)

ro

15 Oct, 2010 02:17 3592 Marime text
cap_2.jpgEste o cafenea micuţă şi frumoasă, într-o zonă departe de agitaţia din centrul oraşului, cu preţuri acceptabile. Păcat de servire şi de acel miros deranjant.

Pacha este o cafenea situată pe bulevardul Mamaia nr. 249, în zona Delfinariu. Este destul de greu de observat, dar, pentru cei care ştiu, în urmă cu ceva timp, în acelaşi loc a funcţionat un club de biliard numit Dada. Nu mai au acelaşi spaţiu, ci este ceva mai mic, dar aranjat mult mai frumos. Sunt câteva canapele destul de mari şi nişte fotolii suficient de confortabile. Nu sunt mai mult de şase mese în tot localul, ceea ce îl face destul de intim. Poţi merge în timpul zilei pentru a bea o cafea alături de cineva şi chiar şi în zilele în care se transmit meciuri, pentru că au şi un televizor destul de mare. Partea bună este că mai tot timpul sunt puţini clienţi şi nu te deranjează nimeni. Poate doar mirosul. De la intrare te „loveşte" un miros destul de greu de suportat. Nu pot spune exact de la ce vine, dar nu este deloc plăcut. Dacă poţi trece peste, te obişnuieşti cu acel miros şi nu mai sunt probleme. Preţurile sunt bune pentru o astfel de cafenea.

Pacha_2.jpgO cafea costă cam cinci lei, un suc tot cam atât. Nu pot spune că este ieftin, dar este acceptabil. Servirea cam lasă de dorit. Ospătăriţa îţi aduce rapid comanda, dar apoi intră în bar şi se pune în faţa calculatorului. Am stat aproximativ o oră în această cafenea, timp în care am văzut doar de două ori ospătăriţa. Prima oară când am intrat şi a doua oară atunci când a trebuit să merg la bar pentru a cere şi achita nota. Nu este frumos, mai ales că nu sunt mulţi clienţi. Este o cafenea micuţă şi frumoasă, într-o zonă departe de agitaţia din centrul oraşului, cu preţuri acceptabile. Păcat de servire şi de acel miros deranjant.

Localul funcţionează pe societatea Pacha Caffe SRL, administrată de Turchean Ismail.

Pacha primeşte trei stele.

stele_pacha.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • irr 19 Oct, 2010 11:30 cafeneaua are preturi mici, nu acceptabile si in weekend se dau super party-uri si cred ca mirosul ciudat vine de a magazinul de vise situat chiar langa bar