Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manechine pe pereţii barului Toniq (document)

ro

15 Sep, 2010 01:01 4380 Marime text

Toniq_1.JPGUn alt băruleţ a apărut pe strada Zorelelor nr. 52, în zona Delfinariu. Se numeşte Toniq şi este amenajat într-o casă stil vagon. Îngust şi lung. Nu iese cu nimic în evidenţă. Îţi este şi greu să-l observi, dacă nu ştii exact unde se află, din cauza acelor uşi de la intrare. Dacă totuşi îl vezi şi intri în el, o să dai de foarte multe culori. Sunt puţine canapele din piele, pe partea stângă. Doar în capăt, aproape de toaletă, sunt câteva mese şi scaune obişnuite. Toate sunt ornate cu pernuţe la fel de colorate ca şi pereţii decoraţi cu tablouri şi, în unele locuri, cu manechine îmbrăcate în tot felul de haine împopoţonate. Partea bună este că toate acestea nu sunt deloc deranjante. Creează o atmosferă chiar plăcută. Preţurile sunt destul de mari pentru un astfel de local care se încadrează cu uşurinţă în categoria „baruri de cartier".

Toniq_2.JPGO cafea este şase lei, un suc tot cam atât. Astfel de preţuri găseşti la foarte multe baruri din centru, aşa că o ieftinire ar prinde foarte bine. În jur sunt alte cafenele cu preţuri mult mai mici, lucru care ar trebui să le dea de gândit. Un alt minus este servirea. Este un singur ospătar, care se mişcă destul de rapid, doar că nu prea ştie ce are la vânzare. Am întrebat ce fel de ceai are şi a trebuit să aştept cam cinci minute până s-a dus în bar să vadă. Este urât, pentru că lucrezi într-un local mic unde nu sunt foarte multe produse. Este un bar micuţ şi aranjat frumos, dar nu prea văd motive pentru a-l recomanda. Nu are nimic care să atragă, iar preţurile sunt mari pentru ceea ce oferă.

Toniq funcţionează pe societatea Tonique Plus Events SRL, administrată de Cosmin Belu şi Codin Drăgan. Cel din urmă mai este implicat în Scaf Construct 81 SRL, Romconstruct 81 SRL şi Company Construct 86 SRL.

Barul primeşte doar două stele.

stele_toniq.jpg

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai Tanase 15 Sep, 2010 09:03 Cafeneaua este foarte primitore si amenajata cu gust , un loc perfect de relaxare.