Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Five O'Clock, ceainărie în stil oriental (document)

ro

03 Nov, 2010 21:42 6314 Marime text
cap_2.jpgEste o ceainărie amenajată foarte frumos, în stil oriental, în care mergi cu prietenii să te relaxezi. Preţurile nu sunt mari, iar servirea este bună. Există şi un separeu în caz că ai nevoie de intimitate.

Five O'Clock este o ceainărie situată pe strada Bucureşti nr. 13, în zona Casei de Cultură. Îmi plac astfel de locuri, pentru că sunt menite să te relaxeze. Îmi place şi mai mult faptul că proprietarul acestui local a înţeles acest lucru şi a amenajat foarte frumos ceainăria. Este în stil oriental, cu tot felul de ornamente, canapele lungi şi confortabile pe ambele părţi. Există chiar şi un separeu, unde încap cel puţin şase, şapte persoane. Un alt ornament interesant îl găsiţi în acest separeu. Este vorba de un şemineu în care, în loc de foc, este pus un televizor pe care rulează câteva imagini care imită un şemineu adevărat. Mi se pare interesant felul în care au integrat tehnologia în amenajarea localului. Fiind ceainărie, au un meniu foarte bogat. Găseşti aici tot felul de ceaiuri care nici prin cap nu ţi-au trecut. Preţurile lor sunt destul de măricele. Încep de la opt lei şi, în unele cazuri, sar de zece lei.Dar sunt ceaiuri pe care nu le găseşti peste tot şi sunt chiar bune. Dacă vrei să bei altceva, găseşti şi produse mai populare.

Five_oclock_2.jpgO cafea costă 5,5 lei, un suc 6 lei. Preţuri normale pentru un astfel de bar. Nu sunt foarte mulţi clienţi, aşa că nu sunt probleme nici cu servirea. Este o singură ospătăriţă, dar se descurcă foarte bine şi este amabilă. Îmi pare rău de faptul că nu au şi narghilea. Chiar s-ar fi potrivit perfect, ţinând cont de conceptul localului şi de amenajarea lui. Este o ceainărie amenajată foarte frumos, în stil oriental, în care mergi cu prietenii să te relaxezi. Preţurile nu sunt mari, iar servirea este bună. Există şi un separeu în caz că ai nevoie de intimitate.

Localul funcţionează pe întreprinderea individuală Mircea Emanuel Anghel.

Five O'Clock primeşte cinci stele.

stele_five_oclock.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii