Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 11 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intr-un interviu acordat emisiunii de la Pro Tv si difuzat pe 27 septembrie, Van Damme, luni la "Happy Hour" - starul american nu pleaca singur din Romania!

ro

26 Sep, 2010 19:54 1930 Marime text
pe_platouri.jpgLuni seara "Happy Hour" isi pregateste fortele pentru intalnirea cu "neinfricatul" numarul unu de la Hollywood: actorul Jean-Claude Van Damme a acordat emisiunii de la Pro Tv un interviu pe care telespectatorii il vor vedea luni, 27 septembrie, de la 17.45, in show-ul lui Maruta. Surprins chiar pe platourile de filmare, Van Damme le-a marturisit reporterilor "Happy Hour" ca dupa incheierea filmarilor nu va pleca singur din Romania, ci insotit de cineva drag, pe care o alinta "Lucy". Mai mult, actorul are de gand sa o duca pe Lucy la Hong Kong, acolo unde locuieste in prezent, dar si in tara natala, Belgia. Cine este Lucy si cum arata ea, telespectatorii vor descoperi luni seara la "Happy Hour".

van_damme2.jpgIn acelasi interviu Van Damme a mai povestit ca este un tip timid si ca in viata de zi cu zi este exact opusul personajelor dure care l-au consacrat. Desi nu i-a fost deloc usor sa razbeasca in lumea filmului, actorul de origine belgiana marturiseste ca acum nu il mai intereseaza celebritatea. Cu toate acestea, se bucura ca isi poate ajuta copiii: in productia pe care o filmeaza in Romania, Van Damme joaca alaturi de doi dintre cei trei copii ai sai, Kristopher si Bianca Van Varenberg. Starul american a mai povestit pentru "Happy Hour" ce parere are despre romani, cum este sa fie coleg pe platouri cu copiii sai, dar si de ce se simte... neinteles!

van_damme.jpgCel mai nou film al lui Jean-Claude Van Damme, "Weapon", se filmeaza zilele acestea in Bucuresti si la Buftea, in Studiourile MediaPro. Alaturi de Van Damme, in acest film joaca si o serie de actori romani, printre care Valentin Teodosiu, Florin Busuioc si Loredana.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii