Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat senator PSD Ioan Chelaru - Vicepresed​​inte Senat

ro

16 Feb, 2012 17:56 1296 Marime text

Am observat cu totii modul defectuos, ca sa nu-i spun de-a dreptul iresponsabil si criminal in anumite situatii, in care au actionat autoritatile centrale pe perioada dezastrului natural produs in anumite zone ale tarii in ultimile doua saptamani.

Modul in care puterea actuala, centrala sau locala, a actionat in situatii de criza dovedeste inca o data impotenta, incompetenta si ticalosia unora care afirmau ca zeci de oameni au murit pentru ca au baut si au adormit, fara sa fie in stare sa-si asume gravele greseli de strategie si executie in lupta cu vicisitudinile naturii.

Pe plan local, autoritatile PDL-iste au actionat la nivelul sub-mediocru al autoritatilor centrale. Au fost luati, din nou, prin surprindere! Este adevarat ca in Romania ninge odata la 50 de ani, probabil din aceasta cauza n-au fost pregatiti...

Sigur ca, in afara eforturilor depuse inclusiv de persoane private care au ajutat cu tot ce au putut sinistratii, chiar PDL-istii nemteni s-au gandit sa stranga ajutoare umanitare. Toate bune si frumoase, apreciem acest gest normal, insa deznodamantul acestei actiuni ar fi putut fi hilar, dar este de-a dreptul penibil si de plans.

Dupa actiunea de strangere de ajutoare, Presedintele CJ Neamt, Vasile Pruteanu si Primarul Municipiului Roman, Laurentiu Leoreanu, au constatat ca nu sunt in stare sa transporte aceste ajutoare la cei pentru care organizasera campania si au preferat sa le imparta unor cetateni din judet!

Exista doua explicatii, si niciuna nu le face cinste: ori si-au atins gradul de incompetenta, lucru usor acceptabil daca ne uitam si la celelalte "realizari" ale domniilor lor si n-au fost in stare sa organizeze transportul catre acele zone, ori au facut-o deliberat incercand in acest fel sa mascheze o noua operatiune de mita electorala, lucru obisnuit pentru PDL-istii lui Gheorghe "Pinalti" Stefan zis "Las' ca ti fac eu pi tini!".

Penibilul in care se afunda actuala putere portocalie se transforma tot mai mult in tragedie pentru aceasta tara si pentru poporul roman.

Mai este foarte putin pana cand romanii ii vor trimite in groapa istoriei pe acesti aventurieri fara capatai!

Senator Ioan Chelaru

Vicepresedinte PSD

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii