Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA Declaratie de presa

ro

23 Jun, 2010 04:30 1277 Marime text

DNA, ca si celelalte institutii de control ale statului, portocalizate de sus pana jos si aflate la comanda directa si totala a celui mai toxic partid, PDL-ul, reuseste prin politica de teroare pe care o promoveaza, sa faca legea celui atotputernic, care tine in maini toate fraiele si itele incurcate ale puterii.

Dovada sta oribila inscenare a acuzarii jurnalistului Dan Diaconescu care nu a dorit sa transforme OTV in televiziunea de casa a PDL. Acest abuz fara precedent este un atac direct la libertatea presei si o demonstratie clara a dictaturii de partid si de stat in care suntem obligati sa supravietuim. Sa nu uitam ca traim intr-o tara in care jurnalistii cu experienta si extrem de critici la adresa puterii sunt inregistrati si supusi la represalii, asa cum a fost cazul ziaristilor Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chireac versus ANI sau Mihai Gadea, Mircea Badea, Gabriela Vranceanu Firea, Razvan Dumitrescu, Victor Ciutacu si alti jurnalisti. Astazi, prin incatusarea lui Dan Diaconescu, s-a atras atentia presei, singura voce libera si critica, ca trebuie sa taca.

Sunt convins ca retinerea lui Dan Diaconescu este in acelasi timp si o atentionare la adresa asa-zisilor „moguli de presa" care au „obraznicia" sa acuze de genocid social cel mai sinistru si incompetent Guvern din istoria Romaniei. Si, pe fondul generat de nemultumirile sociale, mascarada acuzarii lui Dan Diaconescu, ar putea fi picatura care umple paharul.

Oare cine din presa romaneasca ii va urma lui Dan Diaconescu?

Codrin Stefanescu,
Vicepresedinte PRM

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii