Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Medgidia promoveaza Dragobetele

ro

27 Feb, 2012 18:57 1160 Marime text

Prilej de bucurie si bunastare, Dragobetele reprezinta una dintre cele mai frumoase obiceiuri stravechi ale poporului roman. Pacat insa ca foarte multi i-au uitat semnificatia si au substituit-o cu sarbatoarea vecinilor nostri occidentali, aceea a Sf. Valentin, ce nu are nicio inrudire cu mitologia populara romana. Insa romanii care cunosc legenda lui Dragobete o celebreaza pe 24 februarie a fiecarui an.

Cu aceasta ocazie, vineri, 24 februarie TDL Medgidia, cu sprijinul biroului permanent local si al presedintelui organizatiei, dl Dumitru Moinescu au oferit tinerilor din Medgidia un program special desfasurat la Pizerria Galaxy, unde au participat 150 de persoane.

Seara a inceput cu un program de stand up comedy prezentat de Cristian Dumitru, dupa care dl Dumitru Moinescu a oficiat casatorii pentru 24 de ore. Petrecerea a continuat in compania formatiei Zefiri, iar invitatii au petrecut alaturi de dl Moinescu pana spre dimineata.

Biroul de presă al Organizaţiei PDL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nechifor 28 Feb, 2012 08:38 Multumim Titi Moinescu ca te gandesti si la nepotii nostri! Am 5 nepoti care fac economii toata saptamana pentru a se putea deplasa 1 zi la sfarsit de saptamana la Constanta ca sa vada un spectacol deasta la moda asa cu, comedianti. La noi in oras vineri la petrecerea lui Titi Moinescu a fost primul astfel de spectacol. Felicitari Titi si uite cum arati pentru a nu stiu cata oara ca iti pasa de noi toti! Medgidia voteaza TITI MOINESCU!