Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce să îți cumperi un iPhone XS, chiar dacă au apărut deja alte trei modele

ro

06 Dec, 2019 16:37 3810 Marime text
Înainte de a te grăbi să cumperi noile iPhone din seria 11, 11 Pro sau 11 Pro Max, care au fost lansate de curând în acest an, poate dorești să arunci o privire și pe telefoanele lansate anul trecut de Apple, care marchează cel de-al zecelea model de iPhone: iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR. Dincolo de prețul redus, odată cu lansarea unei noi game, mai sunt și alte câteva motive pentru care iPhone XS ar putea fi următorul tău telefon.

Pro: iPhone XS are o cameră duală semnificativ îmbunătățită, făcând fotografii mai bune decât iPhone X atât în medii întunecate, cât și cu contrast ridicat. Are un procesor mai rapid, un Face ID mai rapid, suport dual-SIM și este disponibil în versiunea auriu și cu 512 GB.

Contra: Durata de viață a bateriei sale este cea mai scurtă dintre cele trei iPhone-uri de anul trecut și doar puțin mai bună decât cea din anul anterior. În ciuda prețului său mai piperat, stocarea mai mare, încărcătoarele rapide USB-C și căștile te vor face să cheltui și mai mult.

Dar hai să vedem avantajele achiziționării unui telefon iPhone XS:
 
  1. Procesorul A12 Bionic
  2.  
Procesorul A11 Bionic pe care Apple l-a introdus cu un an înainte a reușit să fie cel mai bun dintre toți rivalii, toate telefoanele care îl folosesc depășind dispozitive cu cipuri Snapdragon 845 și Kirin 970, în teste.

Ce a făcut Apple pentru a plusa acest lucru? A instalat un procesor și mai rapid pe iPhone XS.

A12 Bionic are două nuclee de performanță, care au raportat o performanță cu 15% mai rapidă, în timp ce consumă cu 40% mai puțină putere decât A11. Patru nuclee de eficiență optimizează în continuare consumul de energie. Jocurile ar trebui să se vadă și să se simtă și mai bine, datorită creșterii de 50% a vitezei cu noul GPU A12 și cu motorul neuronal care crește numărul de operații pe care iPhone-ul le poate realiza pe secundă. Testele de referință confirmă cu siguranță că A12 este mai mare decât A11, dar, mai important, îi dă peste nas procesorului Snapdragon 845 care alimentează telefoane Android de top. De asemenea, A12 ar trebui să fie deosebit de priceput în gestionarea tuturor aplicațiilor cu realitate augmentată.
 
  1. O super camera foto
Pe hârtie, camerele duale din spate de pe iPhone XS nu s-au schimbat prea mult față de cele oferite de Apple înainte, cu aceleași obiective cu unghi larg de 12 megapixeli și teleobiective ca și pe iPhone-urile anterioare.

Cu toate acestea, iPhone XS are un nou senzor cu pixeli mai adânci și mai mari, despre care Apple spune că acumulează cu 50 la sută mai multă lumină. Asta ar trebui să însemne fotografii mai bune atunci când lumina este slabă, o zonă în care iPhone-urile au rămas în urma concurenței, până de curând.

Apple a adăugat, de asemenea, o caracteristică Control de adâncime pentru a ajusta imaginile portret, în timp ce o caracteristică Smart HDR este proiectată pentru a scoate în evidență cele mai importante elemente ale unei fotografii, chiar și în umbre. Dacă fotografierea este unul din principalele feluri în care vei folosi telefonul, s-ar putea să-ți placă iPhone XS, pentru că are cea mai bună cameră oferită de Apple într-un iPhone, până la el.
 
  1. Rezistență mai ridicată
În timp ce originalul iPhone X a venit cu un rating IP67 pentru rezistența la praf și apă, iPhone XS este și mai rezistent, cu certificare IP68. Asta înseamnă că poți arunca telefonul până la 6 metri sub apă și să nu îți faci griji cu privire la funcționalitatea lui. IPhone XS este rezistent și în alte moduri, folosind sticlă securizată, pe care Apple o consideră cea mai rezistentă sticlă folosită vreodată pe un smartphone.
 
  1. Îmunănătățiri la Face ID, difuzoare și Dual SIM
iPhone XS are și o mulțime de upgrade-uri față de versiunea din anul anterior. Un Face ID îmbunătățit înseamnă că telefonul tău se va debloca mai rapid, în timp ce ecranul oferă o gamă dinamică mai mare decât predecesorul său. Apple spune că noile telefoane oferă un sunet stereo mai larg, iar dacă ești o persoană care călătorește mult, vei aprecia asistența pentru cardurile SIM duale în noile iPhone.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii