Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cauţi un loc de muncă? Liceul Cobadin are două posturi vacante

ro

24 May, 2014 08:58 2861 Marime text
Liceul Cobadin organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de: Muncitor calificat – instalaţii sanitare, instalaţii electrice, lucrări de tâmplărie, sudură, lăcătuşerie, cu contract de muncă pe perioadă determinată şi Fochist cu contract de muncă pe perioadă determinată. Relaţii se pot obţine la sediul unităţii: Str. Primăverii, nr. 26, Cobadin, jud. Constanța.
Cei care doresc să se înscrie în concursul pentru ocuparea postului, trebuie să îndeplinească următoarele condiţii de participare: Să aibă capacitate deplină de exerciţiu; Să aibă certificat de calificare specific postului; Să aibă starea de sănătate corespunzătoare postului; Să aibă vechime minim 3 ani în muncă; Să aibă domiciliul pe raza comunei Cobadin. Documentele necesare dosarului de candidat sunt: Cerere de înscriere adresată conducătorului instituţiei; Copii - originale ale actelor de studii, alte acte care să ateste calificarea; Curriculum vitae; Copii - originale certificat de naştere, căsătorie; Copie - original carte de identitate; Copie carnet de muncă sau adeverinţa care să ateste vechimea în munca/calificare; Cazier judiciar în original; Adeverinţa medicală de angajare care să ateste starea de sănătate corespunzătoare postului.

Dosarele vor fi depuse la sediul unităţii şcolare, la biroul secretariat, până pe data de 6 iunie, în intervalul 08.00 – 10.00, Concursul constă în Probă scrisă – 13.06.2014 ora 9.00. (1 oră; Proba practică – 16.06.2014 – ora 8.00 (1 oră) şi Interviu – 16.06.2014 – ora 8.30.
Tematica de concurs: Pentru postul de FOCHIST: Exploatarea cazanelor de abur de joasă presiune şi a cazanelor de apă caldă: pregătirea cazanelor pentru punerea în funcţiune, exploatarea, supravegherea permanentă de către fochist, supravegherea automatizată, oprirea, conservarea; Avarii şi accidente. Măsuri pentru evitare şi eliminare: avarii şi accidente, măsuri pentru evitarea şi eliminarea avariilor.
Pentru postul de MUNCITOR ÎNTREŢINERE, tematica este următoarea: Instalaţii electrice interioare; Instalaţii de alimentare cu apa; Instalaţii de canalizare; Lucrări de lăcătuşerie; Lucrări de tâmplărie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii