Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masuri pentru asigurarea ordinii publice de Ziua Botezului Domnului 05. 01.2008

ro

05 Jan, 2009 21:51 877 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ de la Gruparea de Jandarmi "MOBILA" Tomis Constanţa

 

Marţi, 06.01.2008, 100 de militari ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa împreună cu alţi 60 ai Grupării de Jandarmi Mobile Tomis vor asigura la Constanţa măsuri de ordine publică, la procesiunile şi ceremoniile religioase ocazionate de Sărbătoarea Botezului Domnului (Boboteaza). În plus, un pluton de 21 de cadre ale Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa vor face parte din garda de onoare ce însoţeşte procesiunea.

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe durata procesiunii organizate de Arhiepiscopia Tomisului, de la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel până în portul Tomis, unde va avea loc slujba Agheasmei Mari.

Aceleaşi măsuri de ordine publică vor fi asigurate de jandarmi şi pe durata slujbei, precum şi pe traseele din oraş pe care vor merge carele cu butoaie cu apă sfinţită.

Recomandăm credincioşilor care vor participa la procesiuni şi slujbe religioase să manifeste calm şi înţelegere pentru a nu se produce aglomeraţie, precum şi o atenţie sporită la modul de asigurare a genţilor şi poşetelor.

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii