Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii constănţeni desfăşoară activităţi specifice de căutare a unui minor de 2, 5 ani dispărut de la domiciliu

ro

14 May, 2012 23:41 783 Marime text

La acţiune participă echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, lucrători din cadrul Gărzii de Coastă şi voluntari

La data de 14 mai a.c., ora 11.00, poliţiştii Secţiei 5 Rurală Cogealac au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, de reprezentantul unei familii din localitatea Traianu, comuna Săcele, judeţul Constanţa, cu privire la faptul că în jurul orei 10.30, minorul ALEXA MIHĂIŢĂ, în vârstă de 2,5 ani a dispărut de la domiciliu.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului s-a stabilit că minorul se afla la domiciliu împreună cu mama lui, care mai are un copil sugar, şi profitând de neatenţia mamei a părăsit perimetrul curţii imobilului ce nu are gard împrejmuitor şi este amplasată la marginea satului Traianu. În momentul când a constatat lipsa minorului, mama l-a căutat prin împrejurimi şi văzând că nu îl găseşte, a apelat la organele de politie.

Din momentul sesizării, lucrătorii de poliţie s-au deplasat la faţa locului, au efectuat investigaţii specifice în zonă, cercetarea specifică la imobilul în cauză potrivit procedurilor de lucru, iar la această oră activităţile continuă cu efective mărite (poliţişti, jandarmi, lucrători din cadrul Gărzii de Coastă şi voluntari), solicitându-se sprijin şi Unităţii Speciale de Aviaţie a Ministerului de Interne, în vederea efectuării scotociri pe raza satului Traianu şi în împrejurimi pentru găsirea acestuia.

SEMNALMENTE

- înălţime 80 cm, păr şaten, ochi căprui, constituţie astenică.

OBIECTE DE ÎMBRĂCĂMINTE

- la data dispariţiei minorul purta un pulover în două culori, roz în zona pieptului şi mâneci de culoare roşie, pe cap avea un fes de culoare roşie, pantalon trening de culoare verde cu dungi laterale de culoare verde închis, încălţat cu pantofi tip sport de culoare maron.

Nu se deţine fotografia minorului.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 5 Poliţie Rurală Cogealac sau Dispeceratul I.P.J.Constanţa, tel.0241.611.364 int. 20005.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii