Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:15 28 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Picus Consulting SRL, în faliment! S-a dat un nou termen. Firma aparține fostului şef al Spitalului Judeţean Constanța

ro

30 Sep, 2020 10:51 824 Marime text
  • Dănuţ Căpăţînă se află în stare de detenţie.

Judecătorii Tribunalului Constanţa au acordat un nou termen (9 noiembrie) în dosarul privind falimentul societăţii comerciale Picus Consulting SRL, firma fostului şef al Spitalului Judeţean Constanţa, Dănuţ Căpăţînă.
 
Noul termen a fost stabilit pentru aprobarea raportului final.
 
Amintim că potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, la data de 13 aprilie 2017, creditoarea SC Performance Profile SRL a formulat cerere de deschidere a procedurii insolvenţei împotriva debitoarei Picus Consulting SRL.
 
În faţa instanţei, SC Performance Profile SRL a invocat existenţa unei creanţe certe, lichide şi exigibile în cuantum de 53.550 de lei, reprezentând contravaloarea unor facturi neachitate, „respectiv facturile nr. 118/05.01.2017 şi nr. 119/07.01.2017, emise în baza contractelor de consultanţă nr. 2/08.12.2016 şi nr. 3/10.12.2016“.
 
În motivarea cererii, SC Performance Profile SRL, firmă condusă de Dănuţ Căpăţînă, fostul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa, şi de soţia sa, Lucica Simona Căpătînă, a arătat că a prestat societăţii comerciale Picus Consulting SRL (asociat unic - Dănuţ Căpăţînă) servicii de consultanţă şi că nu a achitat debitul restant datorat, conform facturilor menţionate.
 
Pe data de 8 mai 2017, Tribunalul Constanţa a admis cererea formulată de creditorul Performance Profile SRL, în contradictoriu cu debitoarea Picus Consulting SRL, desemnând provizoriu pe practicianul în insolvenţă CII Cuţov Alina, în calitate de administrator judiciar.
 
Pe data de 5 februarie 2018, judecătorii au dispus intrarea în procedura generală a falimentului a debitoarei Picus Consulting SRL.
 
Dănuţ Căpăţînă se află în stare de detenţie, el fiind condamnat de Curtea de Apel Constanţa la zece ani de închisoare (pedeapsă rezultată după contopirea cu o altă condamnare). 

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii