Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lichidatorul judiciar al firmei F&F Construct Alpin SRL a convocat Adunarea Creditorilor

ro

21 Sep, 2015 00:00 2225 Marime text
Societatea F&F Construct Alpin SRL, cu sediul în judeţul Constanţa, se află în insolvenţă, lichidatorul judiciar fiind reprezentat de Maria Piron - Cabinet de Insolvență, de asemenea cu sediul în Constanţa. Conform Buletinului Procedurilor de Insolvență, creditorul este DGFP Constanţa.
Dosarul este înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a civilă, cu numărul 4987/118/2010.
 
Lichidatorul judiciar, prin prisma calităţii pe care o are, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului SC F&F Construct Alpin SRL, în data de 29 septembrie, de la ora 10.00. Întâlnirea va avea loc la sediul lichidatorului judiciar, pe bulevardul Ferdinand din Constanţa. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. De asemenea, creditorii pot vota şi prin corespondenţă.
 
Punctele aflate pe ordinea de zi vizează aprobarea trecerii pe costuri/casare schelă din patrimoniul debitoarei, față de imposibilitatea valorificării acesteia, precum şi prezentarea planului de distribuție şi a raportului asupra fondurilor obținute.

Despre firma F&F Construct Alpin SRL 

Înfiinţată în anul 2006, ca societate cu răspundere limitată, F&F Construct Alpin SRL are ca activitate principală „alte lucrări de instalaţii pentru construcţii“. Potrivit Registrului Comerţului, firma are un capital social de 200 de lei. În calitate de asociaţi figurează Florin Vasile, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%, şi Florian Cartoafă, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%. Persoanele împuternicite sunt reprezentate de Florian Cartoafă, care deţine şi calitatea de administrator din 2006, şi Maria Piron IPURL, în calităţile de lichidator judiciar şi administrator judiciar.
 
Florin Vasile mai apare ca asociat în societăţile Expert Alpin Construct SRL, aflată în faliment şi sub incidenţa Legii nr. 85/2006, şi Vasile Gherghina AF, radiată. De asemenea, Florin Vasile figurează ca asociat, dar şi ca administrator în firma Wildwind Wings SRL, aflată în funcţiune.
 
Cel de-al doilea asociat, Florian Cartoafă, mai figurează în societatea Callatis Premium Building SRL, aflată în stare de funcţiune, drept asociat şi administrator.
Conform vrajitorul.eu, F&F Construct Alpin SRL a înregistrat o cifră de afaceri de zero lei, datorii totale de 120.206 lei şi niciun salariat. Datele sunt valabile pentru anul 2012.
 
Sursa foto: eurojust.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii