Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii debitorului Prosper Trade SRL s-au întâlnit în şedinţă

ro

14 Dec, 2015 00:00 1629 Marime text


Cabinetul Individual de Insolvenţă Cuţov Alina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC Prosper Trade SRL, conform sentinţei civile nr. 2207/1.09.2008, pronunţată în dosarul Tribunalului Constanţa - Secţia a II-a civilă, nr. 10440/118/2007, a convocat Adunarea Creditorilor debitorului.
 
Adunarea a avut loc la punctul de lucru al lichidatorului judiciar Cabinet Individual de Insolvenţă Cuţov Alina - bulevardul Ferdinand nr. 79, bl. AR2, parter -, la sfârşitul săptămânii trecute. Pe odinea de zi a fost inclus un singur punct, şi anume: casarea bunurilor ramase în patrimoniul debitoarei SC Prosper Trade SRL.
 
Pe lista creditorilor se regăsesc: DGFP Constanţa, SPIT Constanţa, SC Serraghis Loan Management, SC Veka Romania SRL, Banca Transilvania SA - Sucursala Constanţa, SC Sport Turism SRL, SC Legato SRL, cu sediul în Galaţi, SC Analko Aluminium Industry SRL, cu sediul în comuna Jilava, judeţul Ilfov, SC Almaglass SRL, cu sediul în Constanţa, SC Winkhaus Romania SRL, cu sediul în satul Roşu, comuna Chiajna, judeţul Ilfov, SC German Tools DMD SRL, cu sediul în Sibiu, SC ELX Software SRL, cu sediul în Arad.

Despre Prosper Trade SRL

Cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 191, firma are un capital social compus din 150 de părţi sociale. Societatea este deţinută de asociatul unic Nelu Bucur, născut în anul 1959, în Borcea, judeţul Călăraşi. Tot el este şi administrator al societăţii care se ocupă de „comerţul cu amănuntul, în magazine specializate, al altor produse“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii