Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:03 18 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii CS Handbal Club Municipal Constanţa, convocaţi pentru a desemna expertul evaluator

ro

02 Sep, 2016 00:00 1413 Marime text
 

Maestro SPRL, în calitate de administrator judiciar al debitorului Club Sportiv Handbal Club Municipal Constanţa - în insolvenţă, conform sentinţei civile nr. 2659/ 09.11.2015 a Tribunalului Constanţa, pronunţată de judecătorul sindic în dosarul nr. 6251/118/2015, convoacă întrunirea comitetului creditorilor debitorului. Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 15787/01.09.2016, comitetul creditorilor Clubului Sportiv Handbal Club Municipal Constanţa va avea loc la sediul Maestro SPRL, pe data de 14 septembrie, la ora 12.00.
 
Pe ordinea de zi a fost inclus următorul punct:  desemnarea persoanei de specialitate pentru evaluarea bunurilor mobile din patrimoniul debitoarei, garantate în favoarea DGRFP - ARP Constanţa, în vederea întocmirii tabelului definitiv al creanţelor. În vederea evaluării bunurilor mobile, administratorul judiciar a primit următoarele oferte: expert evaluator Cucoarea Cristian Constantin - cu un onorariu 400 de lei, fără TVA; expert evaluator Frangu Monica Gabriela - cu un onorariu de 300 de lei, fără TVA (neplătitor de TVA).
 
Administratorul judiciar a propus desemnarea expertului evaluator Frangu Monica Gabriela, cu un onorariu de 300 de lei, fără TVA (neplătitor de TVA). Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării creditorilor prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. Creditorii pot vota şi prin corespondenţă.
 
Problemele campioanei HCM, clubul de suflet al fostului preşedinte al CJC, Nicuşor Constantinescu, au început de îndată ce principalul sponsor, Consiliul Judeţean Constanţa, nu a mai putut aloca bani pentru a susţine echipa.
 
Potrivit datelor oficiale, Clubul Sportiv Handbal Club Municipal Constanţa a fost înregistrat la Tribunalul Constanţa la data de 29.08.2002. În calitate de asociaţi/fondatori sunt menţionaţi Consiliul Local Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa şi Nurhan Ali. Scopul declarat al asociaţiei este „activitatea sportivă de performanţă promovată în temeiul HG 69/2000 (Legea educaţiei fizice şi sportului, consolidată în 2009) şi al regulamentului de punere în aplicare cuprins în HG 884/2001 (regulamentul de punere în aplicare a dispoziţiilor Legii Educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000)“. În contextul problemelor cu care se confruntă clubul constănţean de handbal, care a făcut istorie, cei mai mulţi jucători au pus bazele unei noi echipe, HCDS - Handbal Club Dobrogea Sud.
 

 Citeşte şi Adunarea creditorilor, în ianuarie 2016 Inevitabilul s-a produs! Handbal Club Municipal (HCM) Constanţa a intrat în insolvenţă

Ti-a placut articolul?

Comentarii